Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ισπανία: Η ισοπαλία με την Αίγυπτο που δικαιολογείται από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων!

Ισπανία: Η ισοπαλία με την Αίγυπτο που δικαιολογείται από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων!

Μία ακόμη μη νικηφόρα αρχή πραγματοποίησε η Ισπανία, για τρίτη διαδοχική φορά σε τουρνουά που συμμετέχει, με την ισοπαλία απέναντι στην Αίγυπτο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να είναι πιθανώς και η πιο… δικαιολογημένη από τις υπόλοιπες.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται σαφώς για μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, η οποία διέπεται από μία υποχρέωση που έχει προσδώσει από μόνη της στον… εαυτό της. Οι επιτυχίες της είναι αναρίθμητες, και η «χρυσή» τετραετία που βίωσε από το 2008 μέχρι και το 2012, την έχουν καταστήσει ως μία από τις ομάδες που οφείλουν να φανούν αντάξιες των προσδοκιών σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν.

Άμεση συνέπεια της κατάστασης αυτής που χαρακτηρίζει την Ισπανία αποτελεί η «γκρίνια» που υπήρχε μεταξύ των φίλων της για την «λευκή» ισοπαλία της ομάδας τους απέναντι στην Αίγυπτο.

Παρά ταύτα, καλό θα ήταν να αναλογιστεί κάποιος προτού προβεί στην οποιαδήποτε κριτική, τις διαδοχικές αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν την «Φούριας Ρόχας» κατά την διάρκεια της σεζόν!

Και αυτό διότι, οι 6 από τους 11 που επιλέχθηκαν για να απαρτίσουν την βασική ενδεκάδα της Ισπανίας, έχουν αγωνιστεί σε περισσότερα από 50 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με πρώτο βεβαίως τον Πέδρι της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έφθασε αισίως τις 63 συμμετοχές!

Εντυπωσιακός είναι μάλιστα ο αριθμός των αναμετρήσεων που έχουν δώσει όλοι μαζί αθροιστικά, ο οποίος «αγγίζει» τα 320 παιχνίδια! Μήπως λοιπόν το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Αίγυπτο οφείλεται στην τεράστια κούραση που έχουν βιώσει οι Ισπανοί στις 365 ημέρες του έτους;

Μένει να δούμε τον τρόπο διαχείρισης της, και τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξουν να αντιμετωπίσουν την εν λόγω διοργάνωση. Η δικαιολογία της κούρασης είναι υπαρκτή. Η πρόθεση των Ισπανών ποια είναι;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης