Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακός Ριτσάρλισον - Απρόσμενη ήττα της Αργεντινής

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακός Ριτσάρλισον - Απρόσμενη ήττα της Αργεντινής
Επιβλητική εμφάνιση απο τον άσσο της Έβερτον ο οποίος πέτυχε 3 γκολ σε 23 λεπτά, και χάρησε στην Βραζιλία την πρώτη θέση του 4ου ομίλου
Κόστισε στην Αργεντινή η κόκκινη κάρτα.

Βραζιλία-Γερμανία 4-2

Η Βραζιλία ξεκίνησε με το δεξί τους Ολυμπιακούς Αγώνες το μεσημέρι της Πέμπτης (22/7). Ο Ριτσάρλισον άνοιξε το σκορ για τους Βραζιλιάνους στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, αφού κατάφερε να μαζέψει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στην δεξιά μεριά της εστίας.

Ο ίδιος ήρθε στο 22’ να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και πήρε μια εύκολη κεφαλιά, στέλνοντας την στην αριστερή πλευρά της εστίας.

Ο Ριτσάρλισον στο 30’ πήρε μια φοβερή πάσα και διέσπασε την άμυνα της Γερμανία προτού κάνει ένα σουτ από μέση απόσταση και νικήσει τον τερματοφύλακα στη δεξιά μεριά της εστίας, σημειώνοντας χατ τρικ. Η Βραζιλία έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ημίχρονο.

Η Γερμανία μείωσε το σκορ με τον Ναντιέμ Αμίρι, στο 57’, που πήρε την μπάλα από την άκρη της περιοχής και εξαπέλυσε ένα σουτ που κατέληξε στην δεξιά πλευρά της εστίας.

 Ο Ράγκναρ Άνχε με μια χαμηλή κεφαλιά στην αριστερή γωνία, ύστερα από μια πολύ καλή σέντρα, σημείωσε το δεύτερο γκολ της Γερμανίας και διαμόρφωσε το 3-2 στο 83ο λεπτό.

 Η Βραζιλία δεν τα παράτησε παρόλα αυτά και σφράγισε τον αγώνα με τον Παουλίνιο, στο 90+4' που κατέγραψε και το τελικό 4-2.

 Αργεντινή-Αυστραλία 0-2

Στο 14’ ο Λάχλαν Γουέιλς, παρέλαβε μια έξοχη πάσα εντός της περιοχής και σκόραρε με ένα πολύ καλό τελείωμα.

Ο παίκτης της Αργεντινής Φρανσίσκο Ορτέγα, δέχτηκε 2 κίτρινες κάρτες σε διάστημα 2 λεπτών και άφησε την ομάδα του με 10, λίγο πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι Αργεντινοί μονοπώλησαν στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στα σουτ με πιο σημαντική αυτή του Εζέκιελ Μπάρκο στο 33’.

Η Αυστραλία στο δεύτερο ημίχρονο υπερείχε της Αργεντινής, λόγω της υπεραρυθμίας εξαιτίας της κόκκινης κάρτας.

Στο 80’ ο Μάρκο Τίλιο, διπλασίασε τα τέρματα της Αυστραλίας ρίχνοντας στο καναβάτσο την Αργεντινή.
Αυστραλία.jpg

Ιαπωνία-Νότια Αφρική 1-0

Το πρώτο ημίχρονο είχε μοιρασμένη κατοχή, με την Ιαπωνία να μονοπωλεί στις ευκαιρίες για γκολ. Εν αντιθέσει οι Αφρικανοί δεν απείλησαν καθόλου τους αντιπάλους τους και επικεντρώθηκαν στην ανασταλτική λειτουργία.

Ενώ οι Ιάπωνες βρήκαν αρκετές ευκαιρίες και σουτ, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Η Νότια Αφρική έμεινε αδρανής και στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας μόλις ένα σουτ μέχρι το 70’.

Ο Τακεφούσα Κούμπο σε μία επίδειξη χειρισμού της μπάλας, άνοιξε το σκορ στοχεύοντας την αριστερή γωνία των Νοτιοαφρικανών κάνοντας το σκορ 1-0 υπέρ των Ιαπώνων.
Ιαπωνία.jpg

Ονδούρα-Ρουμανία 0-1

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η Ρουμανία είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά η Ονδούρα βρήκε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει με τον Μιχάι Αϊοάνι (τερματοφύλακας) να επεμβαίνει σε αποκρούσεις.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Έλβιν Ολίβα, στην προσπάθεια να κόψει μια σέντρα, προερχόμενη από κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από μια κακή κεφαλιά.

Κάτι συναρπαστικό στον υπόλοιπο αγώνα δεν υπήρξε, με την Ονδούρα να προσπαθεί να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρει. Έτσι η Ρουμανία πήρε την νίκη και την πρώτη θέση.

 Ονδούρα.jpg

Δημήτρης Φεραδούρος


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης