Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κλήρωση για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κλήρωση για μετάλλιο ο Τσιτσιπάς!
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά τένις που ξεκινάει στις 24 Ιουλίου στο Τόκιο με πολλές ηχηρές απουσίες αλλά και σημαντικές παρουσίες.
Σχετικά Άρθρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι από τις μεγάλες ελπίδες της Ελληνικής αποστολής για ένα μετάλλιο και η κλήρωση του αφήνει πολλά περιθώρια για μια μεγάλη πορεία στο Τόκιο.

To No4 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στον 1ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον βετεράνο Γερμανό Φίλιπ Κολσράιμπερ, Νο112 στον κόσμο.

Οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν και ο 22χρονος Έλληνας έχει φύγει νικητής και από τις δύο αναμετρήσεις (Ντουμπάι 2018, Στοκχόλμη 2018).

Στο 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Φράνσις Τιαφό ο οποίος τον κέρδισε πρόσφατα στον 1ο γύρο του Wimbledon Championships ενώ στους “16” διασταυρώνεται με τον φορμαρισμένο Ούγκο Ουμπέρ και στα προημιτελικά με έναν εκ των Σβάρτσμαν-Χατσάνοφ.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με το Νο2 της διοργάνωσης, Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος έχει δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

 


Στο κάτω μέρος βρίσκεται και ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης Άντι Μάρει που έχει πολύ δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ.

Κόντρα στον Ούγκο Ντελιέν θα ξεκινήσει την προσπάθεια κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος, μέχρι τα προημιτελικά όπου συναντάει τον Αντρέι Ρούμπλεφ (ή τον Γκάελ Μονφίς), δεν αναμένεται να έχει προβλήματα.

Πιθανότερος αντίπαλος του Νόλε στα ημιτελικά, είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 24/07 στο Ariake Tennis Park και ο μεγάλος τελικός ανδρών και γυναικών θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (31/07).

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης