Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Βλάχος: «Δεν μας αρκεί η συμμετοχή»

Βλάχος: «Δεν μας αρκεί η συμμετοχή»
Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την συμμετοχή της Εθνικής πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την Δευτέρα (19/7, QR204, 13.30), αναχωρεί η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών για το Τόκιο και την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε το Σάββατο (17/7) την προετοιμασία του με τους φιλικούς αγώνες και τις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την αντίστοιχη ομάδα της Ολλανδίας που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα.

Η αποστολή του Τόκιο απαρτίζεται από τους: Στέλιο ΑργυρόπουλοΚανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Οι προπονήσεις με τους Ολλανδούς έγιναν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και μετά το πέρας της κοινής προετοιμασίας ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στο γραφείο τύπου της ΚΟΕ και τόνισε: «Η προετοιμασία με την Εθνική Ολλανδίας κύλησε όπως θέλαμε, με κοινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια που μας έδωσαν τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειαζόμαστε λίγες μέρες πριν το πρώτο μας παιχνίδι στο Τόκιο. Η προσοχή μας στο να παραμείνουμε υγιείς μέχρι να πατήσουμε το πόδι μας στο Ολυμπιακό χωριό, είναι ακόμη σε πρώτη προτεραιότητα.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, να μείνουμε στις αρχές μας, να αναδείξουμε τις αρετές μας, να κρύψουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να μην μείνουμε στο όνειρο και τη χαρά της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και στην αξία της ομάδας μας, γι’ αυτό αξίζει να ξεπεράσουμε όλοι τους εαυτούς μας στο Τόκιο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης