Καρώ Σημαία

Φερστάπεν: «Δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι ο αγώνας»

Φερστάπεν: «Δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι ο αγώνας»

Ο πιλότος της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, ήταν εκπληκτικός στην Αυστρία και μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα εκφράζοντας την έκπληξη του που είχε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Σχετικά Άρθρα

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής στην Αυστρία για δεύτερη συνεχόμενη φορά και στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έκανε η Red Bull, τονίζοντας πως δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Είναι απίστευτο συναίσθημα. Το μονοθέσιο ήταν σαν πάνω σε ράγες, ό,τι ελαστικά κι αν φορούσε. Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να το οδηγώ. Ακόμα κι εγώ είμαι λίγο έκπληκτος για το πώς εξελίχθηκε ο σημερινός αγώνας. Δεν το περίμενα έτσι. Έγινε καταπληκτική δουλειά από όλους για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Ξεκινώντας αυτό το 3ήμερο όλοι μας έβλεπαν ως φαβορί αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτό που κάναμε σήμερα. Εξαιρετική δουλειά από όλη την ομάδα όπως επίσης και από τη Honda. Νομίζω ότι όλο το πακέτο αυτές τις δύο εβδομάδες ήταν απίστευτο.

Στην εκκίνηση έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση και να κάνω μια μικρή διαφορά. Ήξερα ότι αν περάσει ο πρώτος γύρος ή η επανεκκίνηση χωρίς προβλήματα θα μπορούσα να κάνω τον αγώνα μου. Σήμερα όλα πήγαν καταπληκτικά. Ήταν τρελό να βλέπεις όλους αυτούς τους οπαδούς εδώ και τόσο πολύ πορτοκαλί χρώμα. Ήταν επίσης μεγάλο κίνητρο. Ιδιαίτερα στον τελευταίο γύρο υπήρχε πορτοκαλί παντού στην πίστα. Τους ευχαριστώ πολύ όλους».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης