Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Λευτέρης Πετρούνιας: «Το αφιερώνω στην Ελλάδα και στις κόρες μου – Θα τα πούμε στο Παρίσι»! (video)

Λευτέρης Πετρούνιας: «Το αφιερώνω στην Ελλάδα και στις κόρες μου – Θα τα πούμε στο Παρίσι»! (video)

Με ανάμεικτα συναισθήματα μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αφιέρωσε την επιτυχία του στην Ελλάδα και την οικογένειά του, και έδωσε ραντεβού για το… Παρίσι.

Σχετικά Άρθρα

Δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρά το δεύτερο διαδοχικό Ολυμπιακό του μετάλλιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος έδειξε πως έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του, πως στοχεύει ψηλότερα, και πως η επόμενη φορά θα είναι δεδομένα καλύτερη, καθώς στοχεύει να αποχαιρετήσει τους κρίκους με το χρυσό μετάλλιο.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Το αφιερώνω στην Ελλάδα και στις δύο μου κόρες. Τη Σοφία και την Ελένη».



«Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, ένας δύσκολος τελικός, που απαιτούσε τρομακτική διαχείριση. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα αυτή την στιγμή. Είμαι πολύ γεμάτος και πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς  Αγώνες, μετά από την πανδημία, τα χειρουργεία και όσα έχω περάσει.

Έχω όμως μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την δεύτερη και την τρίτη θέση και να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να ξανακερδίσω την πρωτιά.»

Για το χάλκινο μετάλλιο και τι σημαίνει για αυτόν:  «Το μετάλλιο σημαίνει δικαίωση. Καλά έκαναν όσοι συνέχισαν να πιστεύουν σε εμένα, και μία απάντηση σε όσους δεν με πίστεψαν μετά το χειρουργείο.»

Τι θα έλεγε στην μητέρα του: «Μαμά τα κατάφερα»

Αν θέλει να προσθέσει κάτι: «Θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγό μου που είναι εδώ, τον γιατρό και τον φυσικοθεραπευτή μου. Θα τα πούμε στο Παρίσι»!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης