Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τένις, Μεικτό διπλό: Ηττήθηκαν και αποχαιρέτησαν οριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (vid)

Τένις, Μεικτό διπλό: Ηττήθηκαν και αποχαιρέτησαν οριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (vid)
Μετά τους αποκλεισμούς τους από το μονό, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκαν και στο μεικτό διπλό, με αποτέλεσμα να πουν «αντίο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σχετικά Άρθρα

Με ήττα 2-1 σετ (6-4, 4-6, 10-6 στο σούπερ τάι μπρέικ) Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκαν από τους Αυστραλούς Πιρς και Μπάρτι και αποχαιρέτησαν τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αμφότεροι 
πάλεψαν για μεγάλο διάστημα του ματς, ισοφάρισαν σε 1-1, ωστόσο την κρίσιμη ώρα στο σούπερ ται μπρέικ, δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους.

*Το δίδυμο από την Αυστραλία θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τους Ρούμπλεφ και Παβλιουτσένκοβα.

Δυο μπρέικ και σετ... στους Αυστραλούς

Στέφανος και Μαρία κατάφεραν να κάνουν από νωρίς το μπρέικ (σ.σ. 2-1), ωστόσο οι Πιρς και Μπάρτι μπόρεσαν γρήγορα να απαντήσουν, ισοφαρίζοντας σε 2-2, με μάλιστα τριπλό μπρέικ πόιντ.

Το Ελληνικό δίδυμο κρατούσε την ισορροπία, με τους Αυστραλούς να κάνουν το 5-4 και τον Τσιτσιπά να σερβίρει για να διατηρήσει την ομάδα του στο ματς. Ωστόσο, ένα φθηνό λάθος της Μαρίας στο φιλέ, έδωσε τη δυνατότητα στους Μπάρτι και Πρις να κάνουν το 1-0 στα σετ. 

1-1, σούπερ τάι μπρέικ και... ήττα

Πλέον ο Στέφανος και η Μαρία κλήθηκαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν τα δύο επόμενα σετ, ώστε να βρεθούν στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι, όμως, που εν τέλει δεν συνέβη. 

Με μπρέικ στο σερβίς του Πιρς ξεκίνησε το δεύτερο σετ η ελληνική ομάδα, ενώ ακολούθησε και το 2-0 με εξαιρετικούς πόντους από Στέφανο και Μαρία. Οι Αυστραλοί μείωσαν σε 2-1 στο σερβίς του Πιρς, ωστόσο η χώρα μας καλά κρατούσε και μάλιστα έκανε και μπρέικ, το οποίο την οδήγησε να προηγείται με 4-2!

Εν τέλει, μετά από διακυμάνσεις στο σκορ, η Ελλάδα ισοφάρισε σε 1-1 και οδήγησε την αναμέτρηση σε σούπερ τάι μπρέικ, το οποίο θα κρινόταν στους 10 πόντους. Το Ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε, ωστόσο, σε αυτή τη διαδικασία με 10-6 (2-1 σετ) και αποκλείστηκε.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης