Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τένις: Αλλάζουν ώρα τα παιχνίδια λόγω ζέστης, στις 12.00 Τσιτσιπάς – Σάκκαρη!

Τένις: Αλλάζουν ώρα τα παιχνίδια λόγω ζέστης, στις 12.00 Τσιτσιπάς – Σάκκαρη!
Οι διοργανωτές του Ολυμπιακού τουρνουά αποφάσισαν να αλλάξουν ώρα στα παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών.
Σχετικά Άρθρα

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στα πρωινά παιχνίδια, με τα παράπονα του Μεντβέντεφ, αλλά κυρίως και με την υποχρεωτική εγκατάλειψη της Πάουλα Παντόσα λόγω θερμοπληξίας στο παιχνίδι με την Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ανάγκασαν την Διεθνή Ομοσπονδία (ITF) και διοργανώτρια του τουρνουά, να μεταφέρει - χρονικά- τα παιχνίδια και στα 5 αγωνίσματα, αρχής γενομένης από την Πέμπτη (29/7).

Φυσικά, στην απόφαση αυτή μεγάλο ρόλο παίζει και ότι πλέον το Ολυμπιακό τουρνουά τένις έχει μπει στην τελική ευθεία και ο αριθμός των παιχνιδιών έχει μειωθεί αισθητά.

«Για το καλό της υγείας των παικτών και μετά από εκτενείς διαβουλεύσεις η ITF ανακοίνωσε την αλλαγή του προγράμματος λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας και υγρασίας στην πόλη του Τόκιο αυτές τις ημέρες, με τους αγώνες να αρχίζουν από την Πέμπτη (29/7) στις 15:00 (τοπική ώρα)»

«Η απόφαση αυτή έγινε πιθανή εξαιτίας των αποτελεσμάτων της σημερινής ημέρας και στα 5 αγωνίσματα και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προστατευτεί η υγεία των παικτών. Η πολιτική των ακραίων καιρικών φαινομένων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο προβλέπει τροποποιήσεις των παιχνιδιών εφόσον η θερμοκρασία ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, δίνει το δικαίωμα στους παίκτες για διάλειμμα 10 λεπτών», ανέφερε η ανακοίνωση της ITF.

 


Αύριο Πέμπτη (29/7) θα αγωνιστούν πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στο διπλό μικτό.

Οι δυο τους θα παίξουν στο court 2 και ο αγώνας τους είναι 3ος στο πρόγραμμα. Έτσι με την αλλαγή του προγράμματος θα αρχίσει στις 11:30 με 12:00 ώρα Ελλάδος.

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης