Basket Talk

Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό»

Χεζόνια: «Κατηγορήστε εμένα, όχι τον Παναθηναϊκό»
Ο Μάριο Χεζόνια τοποθετήθηκε για το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με το «τριφύλλι» τονίζοντας πως η ευθύνη είναι δική του.
Σχετικά Άρθρα

Ο Μάριο Χεζόνια πήρε θέση για το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας από τους οπαδούς των πρασίνων να ρίξουν τις ευθύνες σ’ εκείνον και όχι στην ΚΑΕ. Μάλιστα ο Κροάτης φοργουάρντ με την τοποθέτηση του ουσιαστικά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τριφύλλι, «χρυσώνοντας το χάπι» στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι δεν θα φορέσει ποτέ κάποια άλλη φανέλα ελληνικής ομάδας. Παραδέχτηκε, δε, ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποφασίσει με βάση την καρδιά του, άρα αποφασίζει με βάση την... τσέπη του! 

Συγκεκριμένα, ο «Super Mario» έγραψε στο Twitter: «Δεν θέλω να κατηγορήσει κανένας την ομάδα. Κατηγορήστε εμένα, νιώθω ότι τους απογοήτευσα όλους επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω και τώρα δεν μπορώ να επιλέξω με βάση την καρδιά μου. Δεν θα μπω ποτέ στην Ελλάδα με άλλη φανέλα και δεν θα παίξω ποτέ κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Λίγη ώρα αργότερα ο Κροάτης διεθνής ήρθε να προσθέσει μέσω του story του στο Instagram, αναφέροντας: «Σας χρωστάω περισσότερα. Τα λέμε σύντομα». Έτσι άφησε πολλά υπονοούμενα και κράτησε ανοιχτή την περίπτωση για τυχόν επιστροφή του στο μέλλον.
Hezonja_3.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης