Τένις

Kραΐνοβιτς για Τσιτσιπά: «Καλό παιδί αλλά η συμπεριφορά του ήταν περίεργη»

Kραΐνοβιτς για Τσιτσιπά: «Καλό παιδί αλλά η συμπεριφορά του ήταν περίεργη»
Στον αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στάθηκε ο Φίλιπ Kραΐνοβιτς για το Hamburg Open, με τον Σέρβο να στέκεται στην συμπεριφορά του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Kραΐνοβιτς άφησε εκτός Hamburg Open τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ θα αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής (18/7). Στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, εξέφρασε τα παράπονα του για την συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα.

«Δεν νομίζω πως συμπεριφερόταν καλά σήμερα στο court. Δεν ξέρω γιατί. Πιστεύω πως είναι πολύ καλός τύπος, αλλά σήμερα η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Το είδαμε όλοι αυτό. Πήρε toilet break και έλειπε για 10 λεπτά. Κάποια στιγμή μίλησε μέσα στον πόντο, ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω σμας, κάτι που δεν ήταν καθόλου ωραίο. Ελπίζω μια μέρα να απολογηθεί για σήμερα.

Όπως και να 'χει εγώ έμεινα συγκεντρωμένος στο δικό μου παιχνίδι, απλά δε νομίζω ότι ήταν απαραίτητα όλα αυτά. Δεν ξέρω, είναι περίεργο, δεν το περίμενα αυτό από εκείνον. Δεν είχε καλή συμπεριφορά και δε γνωρίζω το λόγο. Ίσως ήταν η νευρικότητα, η πολλή πίεση, αλλά πιστεύω πως είναι καλό παιδί και ναι, δεν είναι ποτέ εύκολο να χάνεις έναν αγώνα», ήταν τα λόγια του Σέρβου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης