Basket Talk

Οκάρο Ουάιτ - Επιτέλους «πράσινος»: Κρατούσε... χρόνια αυτή η κολόνια

Οκάρο Ουάιτ - Επιτέλους «πράσινος»: Κρατούσε... χρόνια αυτή η κολόνια
Ο Οκάρο Ουάιτ ντύθηκε στα πράσινα μετά από έναν πολυετή… αγώνα του «τριφυλλιού» να τον κατακτήσει.
Σχετικά Άρθρα

Ο Αμερικανός φόργουορντ που απέκτησε ο Παναθηναϊκός, είχει απασχολήσει το προσκήνιο αρκετά καλοκαίρια πριν, με το φετινό να γίνεται πάντως το... μοιραίο που έφερε και τις δύο πλευρές μαζί!

Το άλμα ανάμεσα στα θηρία
Στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Οκάρο Ουάιτ συστήθηκε στο ελληνικό μπασκετικό κοινό τη σεζόν 2015-16. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, καθώς κατάφερε σε 36 παιχνίδια να έχει κατά μέσο όρο 13.9 πόντους με 58,4% στα σουτ 2 πόντων και 36,1% στα σουτ 3 πόντων. Κατάφερε μέσα στα… θηρία να αναδειχθεί και να ενταχθεί στην καλύτερη πεντάδα της Basket League.

Ο… κεραυνοβόλος έρωτας του Παναθηναϊκού

Από τότε και πρώτα το καλοκαίρι του 2016 ο Παναθηναϊκός φλέρταρε κατ’ επανάληψη με τον Αμερικανό φόργουορντ. Ο παίκτης όμως είχε στόχο το ΝΒΑ και να πατήσει στα μεγάλα «σαλόνια» του μαγικού... κόσμου. Miami Heat, Cleveland Cavaliers και Washington Wizardsείναι οι ομάδες που του έδωσαν την ευκαιρία να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα του, αλλά οι τραυματισμοί και η αγωνιστική αστάθεια δεν του «επέτρεψαν» να συνεχίσει αυτό το ταξίδι με τον Παναθηναϊκό να τον... θυμάται σχεδόν κάθε καλοκαίρι όπως του 2018 και του 2019 αλλά να μην καταφέρνει να τον κάνει δικό του.
214988908_994286624721121_1917740869205609869_n.png

Η επιστροφή στην Ευρώπη για χάρη του Πρίφτη

Η Ούνιξ Καζαν το περασμένο καλοκαίρι έμελλε να είναι ο νέος του ευρωπαϊκός σταθμός αφήνοντας το ΝΒΑ. Και το έκανε για χάρη του Πρίφτη αφού πήγε κοντά στον Έλληνα τεχνικό, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί την εποχή που αγωνιζόταν στον Άρη. Να σημειωθεί ότι η επερχόμενη χρονιά πρόκειται να γίνει η τρίτη σεζόν, που Οκάρο Ουάιτ και Δημήτρης Πρίφτης θα συνεργαστούν και μάλιστα σε διαφορετική ομάδα.

Η Ούνιξ Καζάν την περασμένη σεζόν μαζί με τον Έλληνα τεχνικό, καθώς και τον Αμερικανό φόργουορντ έφτασαν έως την τελική φάση του Eurocupαλλά λύγισαν από τη Γαλλική Μονακό. Φέτος και οι δύο φιναλίστ θα αγωνιστούν στην Euroleague.

Τα στατιστικά του Οκάρο σε 21 αγώνες: είχε κατά μέσο όρο 10.1 πόντους και 5.4 ριμπάουντ σε σχεδόν 25 λεπτά.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης