Τένις

Wimbledon: Στο 100% η χωρητικότητα στις τρεις τελευταίες φάσεις και επισήμως!

Wimbledon: Στο 100% η χωρητικότητα στις τρεις τελευταίες φάσεις και επισήμως!

To Wimbledon ανακοίνωσε πως τα δύο μεγαλύτερα court του τουρνουά θα είναι γεμάτα, στις τρεις τελευταίες φάσεις της διοργάνωσης, όπως ανακοίνωσε το All England Club την Κυριακή (03/07).

Το τουρνουά αποτέλεσε μέρος του προγράμματος της κυβέρνησης της χώρας και ξεκίνησε φιλοξενώντας καθήμενους φιλάθλους που κάλυπταν το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου, χωρίς να φορούν μάσκα.

Αφού το «πείραμα» στέφθηκε με επιτυχία, δόθηκε η ευκαιρία στους διοργανωτές να ανακοινώσουν πως τα δύο κεντρικά court θα είναι γεμάτα με 15.000 και 12.345 θεατές αντίστοιχα, στα ματς που θα λάβουν χώρα από την Τρίτη ως την Κυριακή.

Με επίσημη ανακοίνωσή του το Wimbledon ανέφερε: «Μετά το επιτυχημένο εγχείρημα της πρώτης εβδομάδας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως το κεντρικό και το Νο.1 court θα φιλοξενήσουν φιλάθλους που θα καλύψουν το 100% της χωρητικότητάς τους, στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς, αλλά και στον μεγάλο τελικό».

Η κίνηση αυτή υπογράφει τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα των αθλητικών δρωμένων του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την επέλαση της πανδημίας. Τα μέτρα προστασίας, ωστόσο, παραμένουν. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει να έχει στην κατοχή του έγγραφο που θα βεβαιώνει πως δεν νοσεί από COVID-19 ή είναι πλήρως εμβολιασμένος, ενώ παράλληλα οφείλει να φορά μάσκα προστασίας.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης