Basket Talk

Aναντολού Εφές: Έπεισε τον Μίτσιτς και υπέγραψε για ακόμη τρία χρόνια!

Aναντολού Εφές: Έπεισε τον Μίτσιτς και υπέγραψε για ακόμη τρία χρόνια!
Ο Βασίλιε Μίτσιτς δεν το κουνάει από την Κωνσταντινούπολη, καθώς η Αναντολού Εφές κατέφερε να τον πείσει να παραμείνει στον σύλλογο για ακόμη τρία χρόνια με ηγεμονικό συμβόλαιο.
Σχετικά Άρθρα
Οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν το μεγαλύτερο μεταγραφικό κόλπο του καλοκαιριού, καθώς κατάφεραν να διατηρήσουν στο ενεργητικό του τον MVP της φετινής Εuroleague και του Final Four, Βασίλιε Μίτσιτς, για τα επόμενα τρία χρόνια. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το νέο του συμβόλαιο πρόκειται να τον κατατάξει σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στην Ευρωπη.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό τουρνουά, άφησε στην άκρη τις προτάσεις από το ΝΒΑ και την Ευρώπη, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν. Την περσινή σεζόν ο 26χρονος αθλητής μέτρησε 16.7 πόντους και 4.9 ασίστ κατά μέσο όρο στη Εuroleague.

Μετά από λίγη ώρα και την ανακοίνωση του παίκτη, η Αναντολού Εφές κατέβασε την συγκεκριμένη είδηση αλλά ήδη «μαρτύρησε» την ανανέωση με τον Σέρβο γκαρντ. Αναμένουμε εξελίξεις.



Στιγμιότυπο_οθόνης_2021-07-01_123722.jpg

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης