Basket Talk

Ο Luka Doncic και οι υπόλοιποι κορυφαίοι αστέρες του Προολυμπιακού τουρνουά

Ο Luka Doncic και οι υπόλοιποι κορυφαίοι αστέρες του Προολυμπιακού τουρνουά

Το «BN Sports» ξεχωρίζει τους παίκτες που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το Προολυμπιακού τουρνουά.

Σχετικά Άρθρα

Ακόμα και αν είναι αρκετοί οι superstars που θα απουσιάσουν, το ταλέντο που υπάρχει στο Προολυμπιακό τουρνουά συνεχίζει να μαγνητίζει τα πλήθη. Στη διοργάνωση δίνουν βροντερό «παρών» παίκτες που πρωταγωνιστούν στο NBA, αλλά και ο MVP της κορυφαίας ευρωπαϊκής Λίγκας.

Το «BN Sports» καταγράφει τους stars που αναμένεται να μας κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον στο Προολυμπιακό τουρνουά:

Luka Doncic (Σλοβενία)
Doncic_Luka_AP19328837564933.jpg

Ο αποκλεισμός των Dallas Mavericks στον πρώτο γύρο της postseason από τους Los Angeles Clippers λειτούργησε… ευεργετικά για τους Σλοβένους, αφού οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν κανονικά στη διάθεση τους τον καλύτερο παίκτη εκείνου του τουρνουά, Luka Doncic.

Domantas Sabonis (Λιθουανία)
sabonis-reacts-e1610466810112-784x475.jpg
O «Domas» έρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μετρώντας 20,3 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6,7 ασίστ, ως παίκτης των Indiana Pacers. Ο Sabonis είναι πιθανότατα ο πληρέστερος ψηλός της διοργάνωσης.

Andrew Wiggins (Καναδάς)
March 1, 2020; San Francisco, California, USA; Golden State Warriors guard Andrew Wiggins (22) dribbles the basketball during the fourth quarter against the Washington Wizards at Chase Center. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports
Η καριέρα του Wiggins στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μπορεί να μη μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που ο ίδιος είχε δημιουργήσει από το κολέγιο, αλλά ακόμα και έτσι, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει έναν εκρηκτικό guard/forward που φέτος είχε 18,6 πόντους και 4,9 ριμπάουντ στο ΝΒΑ.

Jonas Valanciunas (Λιθουανία)
1230427325.jpeg
Ο 29χρονος center των Memphis Grizzlies δίνει τρομερή δυναμική στη ρακέτα των Λιθουανών και η συνύπαρξη του με τον Domantas Sabonis δημιουργεί ένα ασύγκριτο δίδυμο ψηλών για την οικοδέσποινα του ομίλου που διεξάγεται στο Κάουνας.

RJ Barret (Καναδάς)
hi-res-d1d1581b8fac0da05567d22d39c0e8ba_crop_north_1.jpg
Ο απόφοιτος του Duke πήρε φέτος την πρώτη του… γεύση από τα playoffs του NBA όντας ένας από τους παίκτες-κλειδιά του Tom Thibodeau στους New York Knicks. Εξίσου κομβική αναμένεται να είναι και η παρουσία του ρόστερ του Καναδά.

Vasilije Micic (Σερβία)
maxresdefault_7.jpg
O guard της Efes πραγματοποίησε μια συγκλονιστική χρονιά εξαργυρώνοντας τη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ετοιμάζεται να υπογράψει με ομάδα του ΝΒΑ. Ο Micic κατέκτησε τη EuroLeague, βραβεύτηκε με τον τίτλο πολυτιμότερου της διοργάνωσης και είναι λογικό o Igor Kokoskov να βλέπει στο πρόσωπο του τον ηγέτη της ομάδας του.

Furkan Korkmaz και Cedi Osman (Τουρκία)
f77baed74e69d15b1c61af0903c8fdab.jpg
Korkmaz και Osman είναι ότι πιο ταλαντούχο έχει να επιδείξει το σύνολο του Orhun Ene, μετά και την απουσία του Shane Larkin. Ο guard των 76ers -με όπλο το εξαιρετικό του σουτ- έχει ενεργό ρόλο στο rotation μιας ομάδας που διεκδικούσε το πρωτάθλημα του NBA, ενώ ο forward των Cavaliers συνηθίζει να πρωταγωνιστεί έχοντας μια πιο all around παρουσία.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης