Basket Talk

Χεζόνια: Μίλησε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό! (video)

Χεζόνια: Μίλησε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό! (video)
Ο Μάριο Χεζόνια τοποθετήθηκε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα πάρει τον χρόνο του για να αποφασίσει.
Σχετικά Άρθρα
Ο Μάριο Χεζόνια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό κατακτώντας το 40ο πρωτάθλημα των «πρασίνων» κόντρα στο Λαύριο. Πλέον προετοιμάζεται με την Εθνική Κροατίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο 26χρονος φόργουορντ μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στο μέλλον του στο «τριφύλλι» τονίζοντας πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και πως για εκείνον είναι σαν οικογένεια του.

Οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια:

«Είμαστε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται για κάτι άγνωστο. Ο ατζέντης μου θα βρίσκεται σύντομα στην Ελλάδα, οι δύο πλευρές θα πρέπει να διαπραγματευθούν αλλά και να φερθούν σωστά στην Μπαρτσελόνα που έχει ακόμη και σήμερα τα δικαιώματά μου. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα.

Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια, μπορούν όμως να συμβούν τα πάντα στην μπασκετική αγορά και η συμπεριφορά όλων πρέπει να είναι δίκαιη. Πρέπει να μιλήσουμε με επαγγελματισμό. Περίπου τον Αύγουστο θα αποφασίσω, κάπου εκεί θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Δεν θα βιαστώ, πολλές επιλογές είναι ανοιχτές, θα πάρω τον χρόνο μου».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης