Τένις

Roland Garros: «Πέταξε» στον επόμενο γύρο η Μαρία Σάκκαρη (video)

Roland Garros: «Πέταξε» στον επόμενο γύρο η Μαρία Σάκκαρη (video)
Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με ευκολία 2-0 σετ της Ιταλίδας Παολίνι και πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά στο Παρίσι.
Απολαυστική ήταν η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση κόντρα στην Τζασμίν Παολίνι για τον 2ο γύρο του Roland Garros. Η Ελληνίδα επικράτησε 2-0 σετ (6-2, 6-3) της Ιταλίδας, παραμένοντας έτσι στη διεκδίκηση του τροπαίου!

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένη στα σερβίς της την ώρα που η Παολίνι κρατούσε το δικό της, με το σκορ να είναι στο 2-2. Τότε ήρθε το πρώτο break από την 25χρονη, η οποία βελτίωσε σημαντικά το σερβίς της, έβγαλε 4 επιστροφές winner σ’ εκείνο της Ιταλίδας και με δύο σερί break έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ (6-2).

Η Μαρία μπήκε στο δεύτερο σετ με ένα δυναμικό 3-0 και 7 σερί κερδισμένα games! Στη συνέχεια όμως επαναπαύτηκε λίγο και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλό να μειώσει σε 3-2. Η Ελληνίδα όμως βρήκε ξανά τη συγκέντρωσή της, «καθάρισε» το σετ και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά όπου θα την περιμένει μία εκ των Ντίγιας (Καζακστάν, Νο 93) και Μέρτενς (Βέλγιο, Νο15).


Ξανθίππη Δασκάλακη 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης