Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αμφίβολη η συμμετοχή της Serena Williams στο Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αμφίβολη η συμμετοχή της Serena Williams στο Τόκιο

Η κορυφαία Αμερικανίδα τενίστρια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παρουσίας της στην Ιαπωνία λόγω της απαγόρευσης των ταξιδιωτών στην χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Η Serena Williams έχει δημιουργήσει αμφιβολίες για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω των τρεχόντων ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν, γεγονός που την εμποδίζει να πάρει μαζί της την τρίχρονη κόρη της τον προσεχή Ιούλιο.

Ωστόσο η απόφαση να μην επιτραπεί η παρουσία στους διεθνείς επισκέπτες των Αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των μελών των οικογενειών των αθλητών, θα μπορούσε να οδηγήσει την Williams να επιλέξει να μην συμμετάσχει.

«Δεν το έχω σκεφτεί πολύ», είπε. «Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Δεν έχω περάσει 24 ώρες χωρίς αυτήν, οπότε αυτό μόνο του απαντά την ίδια την ερώτηση. Είμαστε οι καλύτερες φίλες».

Η Williams επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά την ήττα της στους ημιτελικούς του Australian Open στο Internazionali BNL d'Italia αυτής της εβδομάδας, στη Ρώμη. Θα είναι το μοναδικό τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχει πριν από το Roland Garros αργότερα αυτόν τον μήνα.

E06pjbDXoAIl8tM.jpg

Στο παρελθόν δεν έχει λάμψει με τις εμφανίσεις της στο Παρίσι, όμως η ίδια θέλει να είναι προετοιμασμένη για την τελευταία της προσπάθεια να διεκδικήσει τον 24ο τίτλο Grand Slam.

«Προπονήθηκα τις τελευταίες δυόμισι εβδομάδες στην ακαδημία του Πάτρικ (προπονητή της) και συνέχισα τις προπονήσεις μου στις ΗΠΑ με τα μέλη της ομάδας. Οι ρυθμοί ήταν πολύ έντονοι».

«Αισθάνομαι καλά, είμαι στη Ρώμη. Ελπίζω να κάνω μερικούς καλούς αγώνες, και μετά θα είμαι σε ένα άλλο Grand Slam, το οποίο με ενθουσιάζει πάντα. Νομίζω ότι και εγώ θα είμαι έτοιμη».

Πιθανότατα η Williams θα δοκιμάσει την φόρμα της περισσότερο στα γήπεδα του Wimbledon το αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Οι παίκτες στο φετινό τουρνουά μπορούν να έχουν το πολύ τρία άτομα στον περίγυρό τους και θα πρέπει να μείνουν σε προκαθορισμένα ξενοδοχεία, αντί για τα πολυτελή ιδιωτικά σπίτια γύρω από το «All England Club» που προτιμούν οι κορυφαίοι αθλητές.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης