Football Talk

Μάικλ Όλιβερ: Ο διαιτητής του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν δεν κρύβει τα… συναισθήματά του για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Μάικλ Όλιβερ: Ο διαιτητής του Μπαρτσελόνα-Μπάγερν δεν κρύβει τα… συναισθήματά του για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπορεί απόψε να είναι ο «άρχοντας» του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου, όμως ο Μάικλ Όλιβερ φαίνεται πως έχει «λευκές» προτιμήσεις

Σχετικά Άρθρα

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις διαιτητών που έχουν δείξει τις επιλογές τους σε ομάδες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φυσικά, δεν είναι και τόσο καλό για έναν ρέφερι, αφού αυτό καθρεφτίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στην κριτική που δέχεται.

Για αυτό έχει προκληθεί σάλος με τον ορισμό του Μάικλ Όλιβερ στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος διαιτητής δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τις φωτογραφίες να το… μαρτυράνε και το σημερινό (14/09) ματς θα είναι ένα μεγάλο τεστ για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» έδειξε δύο αναρτήσεις της Λούσι Όλιβερ μαζί με τον Μάικλ, που δεν κρύβουν την αγάπη τους για την Μαδρίτη και συγκεκριμένα τη Ρεάλ. Στη μία φωτογραφία, μάλιστα, βρίσκονται στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Αυτές οι φωτογραφίες ήταν η αρχή για τον πανικό που δημιουργήθηκε μόλις ορίστηκε στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου.

Το 2018, ο Άγγλος διαιτητής είχε γίνει το επίκεντρο της σκληρής κριτικής μετά τον προημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γιουβέντους. Πιο αναλυτικά, οι «μερένχες» είχαν ένα μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο ματς στο Τορίνο, με 3-0 και στη Μαδρίτη, απλώς ήθελα να διασφαλίσουν την πρόκριση. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο ιταλικός σύλλογος ήταν εκπληκτικός και σόκαρε τους Ισπανούς, αφού στο 61ο λεπτό, είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Όλα έδειχναν πως το ματς θα πήγαινε στην παράταση μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μεντί Μπενατιά ρίχνει κάτω τον Λούκας Βάθκεθ και ο Όλιβερ δείχνει την «άσπρη βούλα» υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία «τραβηγμένη» απόφαση που έφερε τους έντονους διαλόγους μεταξύ ποδοσφαιριστών και διαιτητή, με τον Τζίτζι Μπουφόν να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Σέζνι πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε για το 3-1 και την πρόκριση της Ρεάλ στα ημιτελικά.

Πλέον, στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, ο Μάικλ Όλιβερ θα έχει να διαχειριστή μία ιδιαίτερη κατάσταση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης