Football Talk

Τσέφεριν: «Ντροπιαστικό το πλάνο της Super League – Όχι Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια!» (video)

Τσέφεριν: «Ντροπιαστικό το πλάνο της Super League – Όχι Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια!» (video)
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή Παγκόσμιου Κυπέλλου ανά δύο χρόνια δεν θα είχε νόημα, ενώ χαρακτήρισε ντροπιαστικό το εγχείρημα της European Super League.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με δηλώσεις του έβαλε τέλος στην European Super League, αλλά και στη διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια. Ακόμη σχολίασε το μέλλον του Financial Fair Play στο ποδόσφαιρο. 

«Τίποτα δεν ήταν φυσιολογικό τις δύο τελευταίες σεζόν, αλλά τώρα θέλουμε να επιστρέψουμε σε φυσιολογικές καταστάσεις. Γι’ αυτό πρέπει να σταθούμε ενωμένοι μπροστά σε αυτό το ντροπιαστικό πλάνο της Super League. Ελπίζουμε ότι μπορεί να ήταν απλώς ένα επεισόδιο. Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε αυτήν την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε πρότυπο για το ποδόσφαιρο και να μείνουμε μαζί δημιουργώντας μια μεγάλη οικογένεια» σχολίασε ο Τσέφεριν και φυσικά στάθηκε στις φήμες για τη νέα μορφή του Μουντιάλ.

«Νομίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει την αξία του ακριβώς επειδή διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια θα έχανε σε αξία. Οι σύλλογοι βρίσκονται σε καλά χέρια και το μέλλον θα είναι καλύτερο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης