Football Talk

Πούλισικ: «Δεν είναι ντροπή να πηγαίνεις σε ψυχολόγο, το έκανα κι εγώ»

Πούλισικ: «Δεν είναι ντροπή να πηγαίνεις σε ψυχολόγο, το έκανα κι εγώ»
Ο Κρίστιαν Πούλισικ θέλησε να μιλήσει για την ανάγκη της ψυχολογικής βοήθειας προς τους αθλητές και για τη δική του απόφαση να επισκεφθεί έναν ειδικό στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο 2020.

Ο Κρίστιαν Πούλισικ της Τσέλσι, έδειξε να αντιλαμβάνεται αυτό που πέρασε η συμπατριώτισσά του, Σιμόν Μπάιλς, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Μπάιλς έμεινε εκτός και από το σύνθετο ατομικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού από την αρχή έδειχνε να είναι μακριά από τον καλό της εαυτό.

Oι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για κάποιον τραυματισμό, αφού η προσγείωση στο άλμα της ήταν κακή, για το επίπεδο της.

Κάπου εκεί άρχισε να γίνεται γνωστό ότι η αθλήτρια δεν ήταν στην καλύτερη της κατάσταση κυρίως ψυχολογικά και αποσύρθηκε και από το σύνθετο ατομικό, για λόγους που σχετίζονται με την ψυχική της υγεία.

«Ο κόσμος πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αλλά και για εμένα προσωπικά ήταν αρκετά δύσκολο να ζω μόνος μου στην Ευρώπη. Το να έχεις πάντα κάποιον να μιλάς και να μοιράζεσαι πράγματα είναι τρομερά σημαντικό και εμένα με βοηθάει πολύ. Είναι αυτό που με κάνει να προχωράω.

Πήγα σε ψυχολόγο και πραγματικά είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται. Όταν καταφέρνεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, σε βοηθάει πολύ αυτό. Το έκανα κι εγώ, το κάνει και πολύς κόσμος και είναι κάτι που έχει μακρά διάρκεια...» ήταν τα λόγια του Κρίστιαν Πούλισικ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης