Football Talk

Άκης Μάντζιος: «Τρίτωσε» τις ήττες με 2-0 εκτός έδρας, στον πάγκο του Άρη, με διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες…

Άκης Μάντζιος: «Τρίτωσε» τις ήττες με 2-0 εκτός έδρας, στον πάγκο του Άρη, με διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες…

Με αρνητικό πρόσημο επιστρέφει ο Άρης από το Καζακστάν, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ηττάται με 2-0 από την Αστάνα στο πρώτο ματς του Β’ προκριματικού γύρου του Conference League, και να βιώνει ένα τέτοιου είδους αποτέλεσμα με τον Άκη Μάντζιο στο «τιμόνι» του, για πρώτη φορά στα 39 ματς που έχει δώσει!

Σχετικά Άρθρα

Ανεπιτυχές χαρακτηρίζεται εκ του αποτελέσματος το ταξίδι του Άρη στο Καζακστάν, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην κατορθώνει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Αστάνα, και να επιστρέφει στην βάση της, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα, για την επικείμενη ρεβάνς, σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Επρόκειτο μάλιστα για ένα αποτέλεσμα που ο Άρης βιώνει μόλις για τρίτη φορά, εκτός έδρας, με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του, με ειδοποιό διαφορά την εξέλιξη του σκορ, κατά την διάρκεια του ενενηνταλέπτου.

Αναλυτικότερα, οι δύο προηγούμενες αντίστοιχες ήττες του είχαν προέλθει από τον ΠΑΟΚ και την Λαμία, αμφότερες στο πρωτάθλημα της Super League, με την πρώτη να διαμορφώνεται ολοκληρωτικά στο δεύτερο ημίχρονο, και την δεύτερη να χαρακτηρίζεται από το νωθρό ξεκίνημα των «κιτρινόμαυρων» στο πρώτο ημίχρονο.

Απεναντίας, η σημερινή έκβαση της αναμέτρησης ήταν διαφορετική, καθώς ο Άρης έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, επιχείρησε να αντιδράσει ανεπιτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε και δεύτερο γκολ και ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια».

Μένει να δούμε αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταφέρει να βγάλει αντίδραση στην ρεβάνς και αν θα μπορέσει να διαχειριστεί την απρόσμενη κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Καζακστάν, έχοντας ως οδηγό την αναμέτρηση στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, στις 5 Δεκεμβρίου, όπου αποτελεί και την μοναδική φορά που δεν διατήρησε το «μηδέν» σε κάποιο από τα δύο ημίχρονα, αλλά δεν ηττήθηκε (2-2)!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης