Football Talk

Copa America: Μέσι κερνάει, Αργεντινή πίνει – Απέκλεισε Σουάρες-Καβάνι η Κολομβία

Copa America: Μέσι κερνάει, Αργεντινή πίνει – Απέκλεισε Σουάρες-Καβάνι η Κολομβία

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Copa America, καθώς τα ξημερώματα έγινε γνωστό και το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, με την Αργεντινή να κοντράρεται με την Κολομβία.

Σχετικά Άρθρα

Μετά το Βραζιλία-Περού, άλλες δύο θέσεις έμεναν «ορφανές» για την συμπλήρωση των ζευγαριών του Copa America. Από τη μία, η Αργεντινή, αντιμετώπισε το Εκουαδόρ και από την άλλη, η Κολομβία την Ουρουγουάη. Στο πρώτο, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, η «σελέστε» πέρασε στην τελική 4άδα, όπου θα συναντήσει την Κολομβία, που ήταν πιο ψύχραιμη στην διαδικασία των πέναλτι.

Πρώτο παιχνίδι, χρονικά, ήταν αυτό ανάμεσα στην Ουρουγουάη των Καβάνι και Σουάρες, και την Κολομβία. Ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς είχε κακό ρυθμό, λίγες φάσεις και καθόλου ουσία. Στο 90λεπτό, το σκορ δεν άλλαξε και το 0-0 οδήγησε τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, ο Οσπίνα έδειξε για ακόμη μία φορά την τεράστια κλάση του, καθώς απέκρουσε δύο εκτελέσεις και χάρισε την πρόκριση στην Κολομβία με 4-2. Από την άλλη, Έντινσον Καβάνι και Λουίς Σουάρες δεν έκαναν κάτι το αξιόλογο στην αναμέτρηση, ωστόσο ευστόχησαν στις δικές τους προσπάθειες στην «ρωσική ρουλέτα».

Η πρόκριση της Κολομβίας στα ημιτελικά, μεταφέρθηκε στο επόμενο και τελευταίο ματς των προημιτελικών, μεταξύ της Αργεντινής και του Εκουαδόρ. Η «σελέστε» ήταν το απόλυτο φαβορί και με την βοήθεια του Λιονέλ Μέσι το επιβεβαίωσε. Ο Αργεντινός αστέρας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς μοίρασε δύο ασίστ και πέτυχε και ένα τέρμα στο τελικό 3-0 υπέρ της χώρας του.

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ ήταν εκείνος που «λύγισε» την άμυνα του Εκουαδόρ και άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό, για να ακολουθήσει το τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 84’ και να τελείωσε την υπόθεση της πρόκρισης. Το «κερασάκι» στην τούρτα, έβαλε ο Μέσι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο. Έτσι, Βραζιλία, Περού, Αργεντινή και Κολομβία θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις στον μεγάλο τελικό της 10ης Ιουλίου!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης