Football Talk

Copa America: Τεσσάρα με Μέσι και πρωτιά για Αργεντινή, δεύτερη η Ουρουγουάη! (video)

Copa America: Τεσσάρα με Μέσι και πρωτιά για Αργεντινή, δεύτερη η Ουρουγουάη! (video)
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μέσι, η Αργεντινή επικράτησε με 4-1 της Βολιβίας, ενώ η Ουρουγουάη καθάρισε με 1-0 την Παραγουάη, με εκτέλεση πέναλτι του Καβάνι.
Σχετικά Άρθρα

Στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου τερμάτισε η Αργεντινή με την ευρεία νίκη της απέναντι στη Βολιβία και έτσι κατάφερε να αποφύγει τη διασταύρωση, έστω και στα ημιτελικά με τη Βραζιλία, η οποία επίσης τερμάτισε πρώτη στον 2ο όμιλο.

Βολιβία – Αργεντινή 1-4

Η Αργεντινή σάρωσε με 4-1 την ουραγό του πρώτου ομίλου, Βολιβία, για την τέταρτη αγωνιστική του Copa America της Βραζιλίας, παίρνοντας με εμφατικό τρόπο την πρώτη θέση του γκρουπ και αφήνοντας και τυπικά εκτός συνέχειας τους ηττημένους. Επόμενος αντίπαλος στα προημιτελικά είναι το Εκουαδόρ.

Ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ , στο 33’ με πέναλτι και στο 42’και μια ασίστ στον Γκόλες στο 6’ ήταν ο πρωταγωνιστής για την «αλμπισελέστε» που βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Λαουτάρο στο 65’. Για τους Βολιβιανούς, μείωσε ο Σααβέδρα στο 60’.

Ουρουγουάη – Παραγουάη 1-0

Η Ουρουγουάη επικράτησε άνετα με 1-0 της Παραγουάης και πήρε τη δεύτερη θέση, οπότε στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Κολομβία. Αντίθετα, η «αλμπιρόχα» θα παίξει με το Περού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Καβάνι στο 21’.

Έτσι, τα ζευγάρια διαμορφώθηκαν ως εξής:

Προημιτελικά

3/7
Περού-Παραγουάη
Βραζιλία-Χιλή

4/7
Ουρουγουάη-Κολομβία
Αργεντινή-Ισημερινός

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης