Football Talk

Copa America: Η Βραζιλία «εκτέλεσε» στο τέλος την Κολομβία και πέρασε στους "8" (video)

Copa America: Η Βραζιλία «εκτέλεσε» στο τέλος την Κολομβία και πέρασε στους
H Bραζιλία δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη ήττα στο Copa America 2021 και με μία απίστευτη ανατροπή στο τέλος επικράτησε της Κολομβίας με 2-1 και έκλεισε θέση για τους "8" της διοργάνωσης.
Σχετικά Άρθρα
Το απόλυτο διατηρεί η Βραζιλία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του Copa America και σε ένα συναρπαστικό αγώνα παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Κολομβία μέχρι το 77', βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με γκολ των Ρομπέρτο Φιρμίνο (78') και Λουίς Κασεμίρο στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε την ανατροπή και «αγκάλιασε» την πρώτη θέση του B' ομίλου.

Η Κολομβία κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα συγκλονιστικό γκολ του Λουίς Ντίαζ, το οποίο μπήκε υποψήφιο για τα καλύτερα γκολ της χρονιάς, έπειτα από σέντρα του Κουαδράδο. Η «σελεσάο» δεν παρέδωσε τα όπλα και αυξάνοντας την πίεση της βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 78' με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, το οποίο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα, θεωρώντας ότι το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς η πάσα του Νεϊμάρ βρήκε στον διαιτητή και αυτή κατέληξε στα πόδια του Φιρμίνο πριν την «εκτέλεση».

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε με... buzzer beater για τους Βραζιλιάνους, καθώς ο Κασεμίρο νίκησε τους πάντες ψηλά στον αέρα και ο Οσπίνα δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ.


To άλλο παιχνίδι του ομίλου που άνοιξε τη βραδιά έληξε ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στο Εκουαδόρ και το Περού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το γήπεδο με έναν βαθμό η κάθε ομάδα. Αν και το Εκουαδόρ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, τελικά δεν κατάφερε να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς, καθώς μέσα σε ένα πεντάλεπτο δέχθηκε δύο γκολ από τους Λαπαντούλα (49') και Καρίγιο (54') αντίστοιχα.


Κερδισμένο της υπόθεσης είναι σαφώς το Περού, καθώς με τον βαθμό της ισοπαλίας απέτρεψε το Εκουαδόρ να το προσπεράσει στη βαθμολογία και παρέμεινε σταθερά δύο βαθμούς μπροστά του.

Βαθμολογία (Β' Όμιλος)

Βραζιλία 9
Κολομβία 4
Περού 4
Εκουαδόρ 2
Βενεζουέλα 2

Νίκος Τσώτας

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης