Football Talk

Copa America: Ισοπαλία «χρυσός» για Εκουαδόρ, διπλό πρόκρισης το Περού (video)

Copa America: Ισοπαλία «χρυσός» για Εκουαδόρ, διπλό πρόκρισης το Περού (video)

Βραζιλία και Εκουαδόρ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με το Εκουαδόρ να εξασφαλίζει την πρόκριση, όπως και το Περού που επικράτησε της Βενεζουέλας με 1-0.

Η Βραζιλιά παραάχθηκε με πολλές αλλαγές στον αγώνα, την ώρα που το Εκουαδόρ ήταν ακόμα «ζωντανό» στην μάχη της πρόκρισης. Τελικά το γκολ του Μένα έστειλε στην επόμενη φάση τους φιλοξενούμενους, εκεί όπου θα βρεθεί και το Περού, μετά τη νίκη επί της Βενεζουέλας.

Βενεζουέλα - Περού 0-1

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Καρίγιο στο 48’, μετά από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία της άμυνα, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του και από κοντά έκανε το 1-0. Με αυτή τη νίκη το Περού έφτασε τους 7 βαθμούς, στο -3 από την Βραζιλία.





Βραζιλία – Εκουαδόρ 1-1

Ο αγώνας είχε χαρακτήρα υποχρέωσης για την «σελεσάο», η οποία είχε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Βραζιλία άνοιξε το σκορ στο 30’, με τον Μιλιτάο να πιάνει μία δυνατή κεφαλιά και να νικά τον Γκαλίντες.

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ με το Πρεσιάδο στο 53’, με την άμυνα να απομακρύνει. Τελικά ο Μένα πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 1-1. Με αυτό το γκολ το Εκουαδόρ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, εξασφαλίζοντας μία θέση στην επόμενη φάση.

Βαθμολογία 2ου ομίλου

  1. Βραζιλία 10 (10-2)
  2. Περού 7 (5-7)
  3. Κολομβία 4 (3-4)
  4. Εκουαδόρ 3 (5-6)
  5. Βενεζουέλα 2 (2-6)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης