Face to Face

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης στο BN Sports για τον Λάζαρο Ρότα: «Θα ταιριάξει πάρα πολύ στην ΑΕΚ – Σωστή η επιλογή να γυρίσει Ελλάδα»

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης στο BN Sports για τον Λάζαρο Ρότα: «Θα ταιριάξει πάρα πολύ στην ΑΕΚ – Σωστή η επιλογή να γυρίσει Ελλάδα»

Στον χαρακτήρα και το ταλέντο του Λάζαρου Ρότα, στάθηκε ο Δημήτρης Ιωαννίδης, τονίζοντας, στο BN Sports, πως ο νεαρός Έλληνας θα βοηθήσει αρκετά την ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΕΚ απέδειξε πως η μεταγραφική κινητικότητα δεν σταμάτησε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/08). Η Ένωση, λίγα 24ωρα μετά, προχώρησε στην απόκτηση του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Φορτούνα Σιτάρντ. Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας καλείται να βοηθήσει στην ενίσχυση του δεξί άκρου της άμυνας, στο οποίο «πονάει» η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Μία πρόκληση που, ο Δημήτρης Ιωαννίδης, θεωρεί πως ο Ρότα θα βγάλει εις πέρας. Ο Έλληνας άσος υπήρξε συμπαίκτης με το νέο απόκτημα της ΑΕΚ στην Ολλανδία και σκιαγράφησε αποκλειστικά στο BN Sports την περίπτωση του διεθνή μπακ.

Συγκεκριμένα, μίλησε για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα αλλά και ένα τρομερό ταλέντο που δείχνει πως έχει όλα τα φώτα να πετύχει. Έδειξε σίγουρα ότι θα μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα της ΑΕΚ και ο ίδιος να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά είπε:

  • Τον έζησες στα αποδυτήρια της Φορτούνα. Τι είδους χαρακτήρας είναι και πως κινείται στα αποδυτήρια;

«Είναι εξαιρετικό παιδί και καλός χαρακτήρας. Είχε πάντα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες του και στα αποδυτήρια ήταν από τις ευχάριστες παρουσίες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το σύνολο»

  • Ποιο θεωρείς πως είναι το δυνατό του σημείο και ποιο το αδύνατο;

«Ο Λάζαρος είναι πολύ καλός τεχνικός παίκτης και θυσιάζεται για την ομάδα του. Έχει μεγάλη ταχύτητα με την μπάλα που τον βοηθάει να παίρνει εύκολα όλη την πλευρά και να παίζει ως φουλ μπακ»

  • Θα βοηθήσει την ΑΕΚ; Και αν ναι, με ποιον τρόπο;

«Όπως είπα έχει μεγάλη ταχύτητα στο πλάι και ανεβοκατεβαίνει την πλευρά του. Επίσης διαβάζει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις. Πιστεύω θα βοηθήσει την ΑΕΚ»

  • Θα τον έλεγες φουλ μπακ ή το κλασσικό αμυντικογενή μπακ και αν η φιλοσοφία της Φορτούνα θα τον βοηθήσει στην ΑΕΚ;

«Ο Λάζαρος είναι φουλ μπακ. Και όπως ξέρουμε όλοι η Φορτούνα έπαιζε πολύ επιθετικά. Ήθελε να παίρνει πράγματα από τους μπακ της. Γι’ αυτό πιστεύω θα ταιριάξει πάρα πολύ καλά μες την ομάδα στην ΑΕΚ»

  • Πιστεύεις πως ήταν σωστή η επιλογή να επιστρέφει στην Ελλάδα ή καλύτερα να έμενε στο εξωτερικό;

«Ένας παίκτης σαν το Λάζαρο, με τα προσόντα του, μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε ομάδα αν τον αφήσουν να παίξει το ποδόσφαιρο του. Γι’ αυτό πιστεύω να ήταν σωστή επιλογή του. Και αν μου δίνανε εμένα την ευκαιρία θα πήγαινα ευχαρίστως γιατί είναι μία τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος»

aek-rota-768x461.jpg

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης