Face to Face

Ο Μάνος Ζερδεβάς στο BN Sports: «Μπορούμε να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες δυνάμεις του πόλο - Θα δώσουμε το 100% για το μετάλλιο»

Ο Μάνος Ζερδεβάς στο BN Sports: «Μπορούμε να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες δυνάμεις του πόλο - Θα δώσουμε το 100% για το μετάλλιο»

Ο Μάνος Ζερδεβάς στάθηκε στην σπουδαία πρόκριση της Εθνικής ομάδας του πόλο στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουγγαρίας (06/08, 09:30), καθώς και στο γεγονός πως όλοι έχουν πλέον ως στόχο το μετάλλιο.

Σχετικά Άρθρα

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Μαυροβούνιο, επικρατώντας με 10-4 για να πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ζερδεβάς ήταν για άλλη μία φορά ο «κέρβερος» της ομάδας, με τις εμφανίσεις του να παίζουν κομβικό ρόλο σε όλη την διοργάνωση.

Ο Ζερδεβάς σε δηλώσεις του στο «BN Sports» έκανε ξεχωριστή αναφορά στην αυτοπεποίθηση που έχουν «χτίσει» οι Έλληνες διεθνείς, καθώς και για την διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Για το «κλειδί» της νίκης: «Πιστεύω πως ήταν η άμυνα μας, ήμασταν αρκετά “συμπαγείς” αυτό τον τομέα του παιχνιδιού. Συγκεντρωθήκαμε στον παίκτη λιγότερο και μας βοήθησε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι, πετύχαμε έναν από τους αρχικούς μας στόχους που ήταν να μπούμε στην τετράδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε αυτή την στιγμή την αυτοπεποίθηση ώστε να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες δυνάμεις του παγκοσμίου πόλο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις εμφανίσεις και την αυτοπεποίθηση που έχει δημιουργήσει: «Σίγουρα παίζει τον ρόλο της, η αυτοπεποίθηση μου έχει χτιστεί αγώνα με τον αγώνα. Φαίνεται από το πάθος που βγάζει όλη η ομάδα, ελπίζουμε να έχουμε παρόμοια ενέργεια και στην συνέχεια».

Για το αν είναι πλέον ξεκάθαρος στόχος ένα μετάλλιο: «Όλοι ονειρευόμαστε ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, έχουμε φτάσει πλέον πολύ κοντά. Θα προσπαθήσουμε κα θα δώσουμε το 100% τω δυνατοτήτων μας για να το διεκδικήσουμε».

Μάριος Αγγελέτος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης