Face to Face

Ηρακλής: Λάκης Παπαϊωάννου, Κώστας Αϊδινίου και Δανιήλ Παπαδόπουλος σχολιάζουν την επιστροφή του «Γηραιού» στη Super League 2

Ηρακλής: Λάκης Παπαϊωάννου, Κώστας Αϊδινίου και Δανιήλ Παπαδόπουλος σχολιάζουν την επιστροφή του «Γηραιού» στη Super League 2

Ο Ηρακλής μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις επαγγελματικές κατηγορίες επιστρέφει μέσω νέου ΑΦΜ στη Super League 2, στην προσπάθειά του να βρεθεί εκεί που του αρμόζει και οι θρύλοι της ομάδας δίνουν τη δική τους οπτική.

Σχετικά Άρθρα

Η επιστροφή του Ηρακλή ένα «βήμα» πριν την πρώτη κατηγορία μέσω της Τρίγλιας και ενός νέου ΑΦΜ αποτελεί τον ορισμό του γνωμικού «πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» ή μια «μαύρη» κηλίδα για τον σύλλογο; Μάλλον τίποτα από τα δύο.

Ίσως είναι η επίμονη προσπάθεια των ανθρώπων του Γυμναστικού Συλλόγου του Ηρακλή και των φίλων της ομάδας να βρουν ένα οριστικό και ρεαλιστικό «φως» στο τούνελ που έχει μπει η ποδοσφαιρική ομάδα εδώ και μία δεκαετία.

Ωστόσο, όπως σε κάθε μεγάλη απόφαση, οι απόψεις διίστανται.

To BN Sports επικοινώνησε με τρεις θρυλικές μορφές του Ηρακλή, οι οποίες έδωσαν τη δική τους οπτική για τη νέα αυτή προσπάθεια του συλλόγου.

Λάκης Παπαϊωάννου

Υπήρξε μέλος της σπουδαίας φουρνιάς του Ηρακλή και συνετέλεσε μία τρομακτική μεσοεπιθετική γραμμή με τον Βασίλη Χατζηπαναγή για το διάστημα που συνυπήρξαν στον Ηρακλή.

Παρέμεινε στο Καυτανζόγλειο από το 1979 ως το 1986 καταγράφοντας 179 συμμετοχές και σκοράροντας 36 γκολ, γεγονός που τον κατατάσσει στα πλέον αγαπητά πρόσωπα που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του «Γηραιού».

«Είναι μονόδρομος. Ο Ηρακλής οφείλει να ξαναμπεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και μέσω της Super League 2, αν και όλοι ξέρουν πως ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Είναι ευρέως γνωστό πόσο αδικήθηκε η ομάδα, αφού έπεσε τρεις φορές εξωαγωνιστικά, αριθμός που πρέπει να αποτελεί ρεκόρ γκίνες!

Ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα, σε αυτήν την νέα προσπάθεια, γιατί ο Ηρακλής χάνει φιλάθλους. Η Κυριακή χωρίς αυτόν μου φαίνεται περίεργη! Είμαι αισιόδοξος, αν και γνωρίζω πως δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή. Άλλος δρόμος, όμως, δεν υπάρχει.

Γίνεται να παλεύει η ομάδα για 8-9 χρόνια για να επιστρέψει από τα τοπικά; Σαφώς και όχι! Κανονικά για να αποδοθεί δικαιοσύνη θα έπρεπε να τον επαναφέρουν αμέσως στη Super League».
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο


Κώστας Αϊδινίου

Υπήρξε ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου του 1948, προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Ηρακλή για μία δεκαετία, από το 1964 ως το 1974, διάστημα στο οποίο ο Έλληνας μέσος κατέγραψε 232 συμμετοχές και πέτυχε 57 γκολ.

Μετά από ένας πενταετές πέρασμα από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε το 1978 στη μεγάλη του αγάπη, τον Ηρακλή, για να κλείσει την καριέρα του.

«Δεν μου αρέσει που η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας, ψάχνει τρόπο για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Το λέω και πραγματικά με πιάνει κλάμα».
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα


Το BN Sports επικοινώνησε και με τον ρέκορντμαν συμμετοχών του Ηρακλή, Δανιήλ Παπαδόπουλο (1981-1998) που ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι, αφού δεν έχω πλήρη γνώση επί του θέματος».

 

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης