Face to Face

Χαβιέρ Ούμπιντες στο BN Sports: «Πάντα επέλεγα να μείνω στον Ατρόμητο, για να αποσυρθώ στο Περιστέρι!»

Χαβιέρ Ούμπιντες στο BN Sports: «Πάντα επέλεγα να μείνω στον Ατρόμητο, για να αποσυρθώ στο Περιστέρι!»

Για την καριέρα του στον Ατρόμητο και την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μίλησε στο BN Sports ο Χαβιέρ Ούμπιντες.

Σχετικά Άρθρα

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσε την φανέλα του Ατρομήτου, αλλά και έναν από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους στο ελληνικό κοινό. Ξεχώρισε από νωρίς για το ήθος του και την συμπεριφορά του, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παρόλα αυτά το πλήρωμα του χρόνου, έφτασε και για τον 39άχρονο Αργεντινό. Ο Χαβιέρ Ούμπιντες πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του και πλέον ανέλαβε τον ρόλο συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος στην αγαπημένη του ομάδα, βοηθώντας την από άλλο πόστο, με στόχο να μεταβιβάσει στους νεότερους όσα «κέρδισε» από την εμπειρία του στο Περιστέρι.

Για αυτή του την δύσκολη απόφαση, τα χρόνια του στην Ελλάδα, το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, μίλησε στο BN Sports, πριν από λίγες ημέρες ο Χαβιέρ Ούμπιντες. Ας τον απολαύσουμε:

Αρχικά θα θέλαμε να σου δώσουμε συγχαρητήρια για όλα όσα έχεις πετύχει, αλλά και για την παρουσία στην χώρα μας. Βοήθησες το δικό μας ποδόσφαιρο να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Καλησπέρα σας, ευχαριστώ πολύ!

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε πώς είναι να ολοκληρώνεις την καριέρα σου στην ομάδα που αγαπάς; Είχες δηλώσει άλλωστε πως θες να σταματήσεις στον Ατρόμητο…

Πραγματικά ήταν κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ, μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως η ίδια η ομάδα με άφηνε να επιλέξω εγώ το μέλλον μου και εγώ  πάντα επέλεγα να μείνω στον Ατρόμητο! Το όνειρο μου ήταν να τελειώσω με αυτήν την φανέλα και μπόρεσα να το εκπληρώσω.

E1dgsEYWUAAVNnf_1.jpg

Πώς ήταν να σκοράρεις στο τελευταίο σου παιχνίδι; Πώς ένιωσες με την αντίδραση των συμπαικτών σου;

Ήταν πολύ μεγάλη ευτυχία το γκολ και το ότι είδα ότι οι συμπαίκτες μου ήταν όσο χαρούμενοι όσο εγώ.

Η απόφαση σου στεναχώρησε κάθε φίλαθλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι η αλήθεια. Σχετίζεται με την μέτρια χρονιά που πραγματοποίησε ο Ατρόμητος;

Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σχέση η σεζόν που πραγματοποιήσαμε με την απόφαση μου. Φέτος ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε τους στόχους μας αλλά αυτό δεν με οδήγησε στην απόφαση που πήρα.

Ποιο είναι το καλύτερο ή το πιο σημαντικό γκολ που έχεις πετύχει στο Περιστέρι και ποια η χρονιά που πιθανώς θα σου μείνει αξέχαστη στα επτά χρόνια παρουσίας σου στην ομάδα;

Το γκολ με την Ντουνάϊσκα σίγουρα, στο 1-2 της ομάδας. Αξέχαστη θα μου μείνει η πρώτη μας χρονιά!

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο του Ατρομήτου;

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί! Είμαι πολύ περήφανος!

Δημήτρης Μανάκος

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης