πάμε euro

Κέιν: «Οποιοσδήποτε μπορεί να αστοχήσει σε πέναλτι, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί»!

Κέιν: «Οποιοσδήποτε μπορεί να αστοχήσει σε πέναλτι, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί»!

Τις ισορροπίες που οφείλει να διατηρήσει ένας αρχηγός, μετά από κάθε αποτέλεσμα της ομάδας του, ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Χάρι Κέιν, ο οποίος δικαιολόγησε τους συμπαίκτες του και δήλωσε έτοιμος για την επόμενη πρόκληση!

Σχετικά Άρθρα
Σαφώς απογοητευμένος, όπως άλλωστε αναμενόταν, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αποτυχημένο τελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν, ο οποίος παρέθεσε την άποψή του, αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, αρνήθηκε να αναφερθεί στην αστοχία των πέναλτι, κατονομάζοντας κάποιον, και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια.

Αναλυτικά ο ποδοσφαιριστής των «Τριών Λιονταριών» τόνισε:

"Τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα. Τα πέναλτι είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο όταν αστοχείς. Ήταν ένα φανταστικό τουρνουά, πρέπει να είμαστε περήφανοι και να κρατάμε ψηλά το κεφάλι μας, αλλά τώρα θα πονέσουμε. Θα πονάει για λίγο, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο και θα συνεχίζουμε να «χτίζουμε». Ελπίζω να μπορέσουμε να προοδεύσουμε του χρόνου.

Δεν δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, πήραν το προβάδισμα από ένα τετ-α-τετ και μετά από αυτό, το ματς ήταν 50/50. Είχαμε μερικές ευκαιρίες στην παράταση και μετά… τα πέναλτι είναι πέναλτι. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν η δική μας βραδιά.

Ο καθένας μπορεί να χάσει ένα πέναλτι. Κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί και εξελισσόμαστε από αυτό. Αυτό θα μας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για να τα πάμε καλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης