πάμε euro

Κέιν: «Είμαι έτοιμος για μια μεγάλη μάχη»

Κέιν: «Είμαι έτοιμος για μια μεγάλη μάχη»
Ο Χάρι Κέιν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό (11/7, 22:00) τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν ευκαιρία να «γράψουν» ιστορία με την κατάκτηση του EURO, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι.
Σχετικά Άρθρα

Η Αγγλία ετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό του EURO 2020 με αντίπαλο την Ιταλία (11/7, 22:00) και ο Χάρι Κέιν σε δηλώσεις του στην UEFA τόνισε ότι ο ίδιος και συμπαίκτες μπορούν να «γράψουν» ιστορία στο «Γουέμπλεϊ».

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο για τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι χαρακτηρίζοντας τους «πολεμιστές».

«Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για εμάς, τους γονείς και τις οικογένειές μας που δεν έχουν δει ξανά την Αγγλία σε τελικό. Είναι ιδιαίτερη στιγμή και μπορούμε να τελειώσουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει και να γράψουμε ιστορία. Θα το θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή.

Είμαστε σε καλύτερη φάση από ό,τι το 2018, αντιδρούμε καλύτερα. Στον ημιτελικό, για πρώτη φορά στο τουρνουά μείναμε πίσω στο σκορ, και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Δεν πανικοβληθήκαμε. Αυτό έδειξε ότι έχουμε πίστη. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για να φτάσουμε στην κατάκτηση.

Κιελίνι και Μπονούτσι είναι δύο μεγάλοι αμυντικοί, είναι δύο πολεμιστές. Είμαι έτοιμος για μια μεγάλη μάχη», τόνισε ο Χάρι Κέιν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης