πάμε euro

Σπινατσόλα: «Θα είμαι παρών στον τελικό του Wembley δίπλα τους συμπαίκτες μου»

Σπινατσόλα: «Θα είμαι παρών στον τελικό του Wembley δίπλα τους συμπαίκτες μου»

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/07, 22:00) στο Wembley για να στηρίξει την προσπάθεια των Ιταλών συμπαικτών του απέναντι στην Αγγλία.

Σχετικά Άρθρα

Ο Σπινατσόλα, ένας από τους πιο άτυχους παίκτες του φετινού τουρνουά, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, αναμένεται να βρεθεί στις κερκίδες του Wembley για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του και να πανηγυρίσει μαζί τους μια ενδεχόμενη κατάκτηση.

«Θα είμαι στο γήπεδο, δίπλα στους συμπαίκτες μου που μου χάρισαν ένα εκπληκτικό βράδυ. Είμαστε μία σπουδαία ομάδα, ενωμένη σαν οικογένεια» δήλωσε, ενώ αναφερόμενος στην κίνηση του Ινσίνιε να φορέσει μια φανέλα με το όνομά του, κατά τη διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό απέναντι στην Ισπανία, είπε:

«Ήταν μία σπουδαία κίνηση. Κάναμε βιντεοκλήση μετά τον αγώνα και όλα τα παιδιά φώναζαν για μένα. Αποφάσισα πως θα είμαι στις κερκίδες του Wembley, ακόμη και με τις πατερίτσες. Αν κερδίσουμε θα πανηγυρίσω σαν τρελός, αλλά θα είμαι προσεκτικός όπως υποσχέθηκα στη γυναίκα μου».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης