πάμε euro

Ψυχολογικό «μπουστάρισμα» του Σερ Τζεφ Χαρστ στον Ντέκλαν Ράις εν’ όψει του τελικού!

Ψυχολογικό «μπουστάρισμα» του Σερ Τζεφ Χαρστ στον Ντέκλαν Ράις εν’ όψει του τελικού!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της Αγγλίας στην σύγχρονη ιστορία της είναι προ των πυλών, και ο τελευταίος άνθρωπος που την οδήγησε σε τίτλο φρόντισε να πάρει θέση, εκθειάζοντας τον Ντέκλαν Ράις!

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η μεγαλύτερη ευκαιρία της Αγγλίας να επιστρέψει σε έναν τίτλο κορυφαίας διοργάνωσης Εθνικών ομάδων, με τον Τζεφ Χαρστ, να αποφασίζει να τοποθετηθεί πριν από τον τελικό, «κουβαλώντας» στην πλάτη του, τα τρία γκολ που πέτυχε στον τελικό του Μουντιάλ του 1966!

Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους τρεις ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ που ήταν παρόντες στην μεγαλύτερη επιτυχία της Αγγλίας, έχοντας σαφώς την ικανότητα να αντιληφθεί την ψυχολογία του Ντέκλαν Ράις, ο οποίος έχει αποτελέσει βασικό μέλος στην πορεία των «Τριών Λιονταριών» στο φετινό EURO.
newFile.jpg

Φημολογείται μάλιστα πως επιδίωξη του Χερστ είναι να έρθει σε επαφή με τον παίκτη της Γουέστ Χαμ, προκειμένου να τον εμψυχώσει πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με το κοινό να αναμένει την επικείμενη συζήτησή τους, ακόμη και σήμερα το απόγευμα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο «θρύλος» της Αγγλίας, Τζεφ Χαρστ δήλωσε:

«Είχε μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα μας ο Ντέκλαν Ράις. Μπήκε από μικρός στην Εθνική Αγγλίας, προσαρμόστηκε, και πλέον αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές στο χώρο του κέντρου, που μαζί με τον Κάλβιν Φίλιπς, έχουν πραγματοποιήσει μία φανταστική δουλειά.»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης