πάμε euro

Χιούλμαντ: «Πολλά πήγαν εναντίον μας στον αγώνα – Απερίγραπτο αυτό που πέτυχαν οι παίκτες»

Χιούλμαντ: «Πολλά πήγαν εναντίον μας στον αγώνα – Απερίγραπτο αυτό που πέτυχαν οι παίκτες»
Δύσκολος ο αποκλεισμός για την Δανία, σύμφωνα με τον Κάσπερ Χιούλμαντ, με τον Δανό τεχνικό να στέκεται σε αυτό που πέτυχαν οι παίκτες του.

Η Δανία έμεινε εκτός τελικό στο EURO, με τον Χάρι Κέιν να δίνει την πρόκριση στους Άγγλους στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι παίκτες του Κάσπερ Χιούλμαντ ξεπέρασαν όσα έζησαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με την περιπέτεια υγεία του Κρίστιαν Έρικσεν, ενώ σύμφωνα με τον Χιούλμαντ, αυτό που πέτυχαν ήταν απίστευτο.

«Αυτή την στιγμή υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, όταν βρίσκεται τόσο κοντά στο να μπορείς να εκπληρώσεις το όνειρο να βρεθείς στον μεγάλο τελικό. Αυτό είχαμε στο μυαλό μας, για αυτό παλεύαμε και βρεθήκαμε τόσο κοντά, πιστεύω υπήρξαν πολλά πράγματα που πήγαν εναντίον μας στον αγώνα.

Είναι ξεκάθαρο πως η Αγγλία είχε διαστήματα και με πίεσε πολύ, όμως το πιστεύαμε μέχρι το τέλος. Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά δώστε μας λίγο χρόνο ακόμα και μετά θα μπορώ να πω τι έχει κάνει αυτή η ομάδα. Είναι απερίγραπτο αυτό που πέτυχαν οι παίκτες», ήταν τα λόγια του Χιούλμαντ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης