πάμε euro

Αλβάρο Μοράτα: «Είμαι περήφανος, το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κάποιες φορές»!

Αλβάρο Μοράτα: «Είμαι περήφανος, το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κάποιες φορές»!

Την δική του οπτική, αναφορικά με τον αποκλεισμό της Ισπανίας, σε ένα ομολογουμένως περίεργο βράδυ για τον ίδιο, παρέθεσε ο Αλβάρο Μοράτα, με μία ανάρτηση του!

Σχετικά Άρθρα

Επρόκειτο πιθανώς για τα 45’ πιο αμφιλεγόμενα αγωνιστικά λεπτά, στα οποία έχει υπάρξει πρωταγωνιστής, τόσο με θετικό, όσο και με αρνητικό πρόσημο.

Και αυτό διότι, ο Αλβάρο Μοράτα, αρχικά ισοφάρισε για την Ισπανία, δύο λεπτά μετά την συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα, όντας ο πρώτος ποδοσφαιριστής που «νικά» τον Ντοναρούμα, μετά από οκτώ μήνες, σε κανονική ροή αγώνα, ξεπερνώντας σε αριθμό τερμάτων τον Φερνάντο Τόρες στα EURO, ενώ στην συνέχεια, στην διαδικασία των πέναλτι, ο Ιταλός γκολκίπερ πήρε την «ρεβάνς», αποκρούοντας την προσπάθεια του Ισπανού.

Άμεση συνέπεια της αστοχίας του αποτέλεσε ο αποκλεισμός της Ισπανίας, με τον Μοράτα να καταλήγει σε μοιραίο ποδοσφαιριστή για την χώρα του, με αποτέλεσμα να επιθυμεί να πάρει θέση για την κατάληξη της αναμέτρησης, αναφερόμενος στην «φύση» του ποδοσφαίρου και στο αίσθημα περηφάνιας που τον κατακλύζει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αυτή η ομάδα άξιζε περισσότερα, πολύ περισσότερα. Όπως ολόκληρη η Ισπανία, ήταν επίσης το όνειρό μου, το όνειρό μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας. Σε όσους πίστεψαν σε εμάς, σας ευχαριστούμε.. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι πολύ σκληρό μερικές φορές. Ζήτω η Ισπανία»!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης