πάμε euro

Σάουθγκεϊτ: «Δεν έχουμε τόσο μεγάλη Ιστορία στο ποδόσφαιρο, όσο θέλουμε να πιστεύουμε»

Σάουθγκεϊτ: «Δεν έχουμε τόσο μεγάλη Ιστορία στο ποδόσφαιρο, όσο θέλουμε να πιστεύουμε»
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μίλησε για την ευκαιρία της Αγγλίας να πάει στον τελικό του EURO 2020 και να κατακτήσει το τρόπαιο μέσα στο Γουέμπλεϊ.
Σχετικά Άρθρα

Η Αγγλία αντιμετωπίζει απόψε (22.00, 7/7) την Δανία στον δεύτερο ημιτελικό του EURO 2020. Ήδη από χθες έχει προκριθεί στον τελικό η Ιταλία που κατάφερε να αποκλείσει την Ισπανία μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Ο τεχνικός των «Τριών Λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε δηλώσεις του μίλησε για το ενδεχόμενο να φτάσει η ομάδα του στον τελικό.

«Δεν έχει σημασία το πώς θα νιώσω εγώ. Το ματς αυτό είναι για τους παίκτες, όλο το προσωπικό και τη χώρα μας. Δεν έχουμε τόσο μεγάλη Ιστορία στο ποδόσφαιρο, όσο θέλουμε να πιστεύουμε μερικές φορές όμως αυτοί οι παίκτες έχουν κάνει τεράστια βήματα και ξεπερνούν συνεχώς εμπόδια σε αυτό το τουρνουά. Κι έχουμε άλλη μια ευκαιρία να το κάνουμε αύριο. Δεν έχουμε πάει ποτέ σε έναν τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Μπορούμε να είμαστε οι πρώτοι κι αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό για όλους».

Στην συνέχεια των λεγομένων του αναφερόμενος στην Δανία πρόσθεσε τα εξής: «Τα τελευταία τρία χρόνια είμαστε πάντα ευέλικτοι με την τακτική μας προσέγγιση και πρέπει πάντα να προσπαθούμε να επιλέξουμε τη σωστή προσέγγιση. Η Δανία έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Έχουν ευελιξία στις επιλογές του και θα πρέπει να το γνωρίζουμε καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μας πάντως, έχουν εμπειρία να αντιμετωπίσουν διαφορετικά συστήματα».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης