πάμε euro

Λουίς Ενρίκε: «Ούτε ο Ινιέστα σαν τον Πέδρι, περήφανος για την ομάδα μας»!

Λουίς Ενρίκε: «Ούτε ο Ινιέστα σαν τον Πέδρι, περήφανος για την ομάδα μας»!

Τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, παρά τον αποκλεισμό της Ισπανίας, εκθείασε ο Λουίς Ενρίκε, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της «Φούριας Ρόχας» να δηλώνει περήφανος και να κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Πέδρι!

Σχετικά Άρθρα

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της Ισπανίας στον «χαμένο» ημιτελικό με την Ιταλία, δεν δίστασε να εκφράσει ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δήλωσε περήφανος για τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, εκθειάζοντας παράλληλα τον 18άχρονο Πέδρι, ο οποίος ολοκλήρωσε δίχως λάθος την αναμέτρηση απέναντι στην «Σκουάντρα Ατζούρα»!

Επιπλέον προέβη σε δικαιολόγηση των επιλογών του, ενώ μένει να δούμε αν… θα υποστηρίξει πλέον την ομάδα που τον απέκλεισε, όπως είχε δηλώσει, στον τελικό της Κυριακής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχετε παρατηρήσει τι Euro έχει κάνει ένα παιδί 18 χρονών; Δεν έχω ξαναδεί κάποιον σαν τον Πέδρι. Ούτε καν τον Αντρές Ινιέστα. Θα φροντίσουμε τους νεαρούς παίκτες μας. Στην παράταση εκείνοι δεν έβλεπαν την ώρα για τα πέναλτι κι εμείς μπορούσαμε να παίζουμε για μισή ώρα ακόμα.

Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτά που δείξαμε. Η εθνική ομάδα ήρθε εδώ για να παίξει το παιχνίδι της. Θα έδινα εξαιρετικό βαθμό σε αυτήν την ομάδα, ίσως λίγο χαμηλότερο, γιατί δεν φτάσαμε στον τελικό. Ένα 9. Ο Ντιέγκο Γιορέντε, που δεν μπορούσε να παίξει, ήταν παρών κάθε μέρα, ο Τιάγκο ή ο Γκαγιά μας βοήθησαν πολύ.

Είδα πολλά θετικά πράγματα, νεαρούς παίκτες που έχουν να δώσουν πολλά. Δεν ξέρω γιατί οι παίκτες μου κλαίνε, στο ποδόσφαιρο νικάς και χάνεις. Οι παίκτες είναι στενοχωρημένοι, αλλά πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται την ήττα. Ο αντίπαλος νίκησε και πρέπει να μάθουμε στα παιδιά ότι, όταν χάνεις, δεν πρέπει να κλαις, αλλά να σηκώνεσαι!»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης