πάμε euro

EURO 2020 vs EURO «All Time Classic»: Οι ωραίοι της διοργάνωσης μάχονται για την κορυφαία ενδεκάδα που «καίει» καρδιές!

EURO 2020 vs EURO «All Time Classic»: Οι ωραίοι της διοργάνωσης μάχονται για την κορυφαία ενδεκάδα που «καίει» καρδιές!
Το «BN Sports» παρουσιάζει τους πιο ωραίους ποδοσφαιριστές του EURO 2020 και μια ενδεκάδα έκπληξη με τους «all time classic» της διοργάνωσης.
Το EURO 2020, είναι ένα βήμα μακριά από την ολοκλήρωση του και την ανάδειξη του επόμενου πρωταθλητή της Ευρώπης. Μετά από επεισοδιακά παιχνίδια τόσο στους ομίλους όσο και στα προημιτελικά οι τέσσερις φιναλίστ ήταν τρία από τα φαβορί, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και ένα μεγάλο αουτσάιντερ που ζει το δικό του παραμύθι... η Δανία! Στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία το πολυπόθητο εισιτήριο πήρε η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που περιμένει να μάθει απόψε την αντίπαλο της για τον τελικό της Κυριακής (11/7)!

Μέχρι στιγμής η φετινή διοργάνωση έχει προσφέρει θέαμα και έντονες συγκινήσεις, όμως και ωραία πλάνα. Το BN Sports ξεχώρισε την 11άδα με τους πιο όμορφους και γοητευτικούς ποδοσφαιριστές στο φετινό EURO καλύπτοντας όλα τα γούστα.

Δεν μείναμε όμως μόνο εκεί... Μια 11άδα δεν μπορεί να «κατέβει» στο γήπεδο μόνη της, έτσι θα σας παρουσιάσουμε και την αντίπαλη ομάδα που αποτελείται από εξίσου ωραίους άντρες που έχουν περάσει από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ανήκουν πλέον στους βετεράνους.

Η 11άδα του EURO 2020:

Κριστιάνο Ρονάλντο

O «CR7» είναι γνωστός σ’ όλους και σίγουρα δεν χρειάζεται εισαγωγή. Ο Πορτογάλος αρχηγός μπορεί να έχει φτάσει τα 36 αλλά είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το πακέτο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του πέντε φορές νικητή του Ballon d'Or τον έκανε επίσης ένα διεθνές όνομα στο χώρο του μόντελινγκ έχοντας συνεργαστεί μάλιστα με τους TAG Heuer, Clear Hair Care και Nike. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι επίσης ο πιο δημοφιλής αθλητής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συνολικά 450 εκατομμύρια ακολούθους!

cristiano-ronaldo-.jpg

Ολιβιέ Ζιρού

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει εδώ και χρόνια κοσμήσει το εξώφυλλο γνωστών περιοδικών και έχει συνεργαστεί με τους Puma και Hugo Boss. Και με αυτή τη σμίλη της γνάθου, τα τέλεια γένια, τα σκοτεινά χαρακτηριστικά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 35 όμως κάθε χρόνος του προσθέτει κάτι παραπάνω στην γοητεία του.

giroud.jpg

Πολ Πογκμπά

Οι Γάλλοι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές σε περισσότερες από μία «κατηγορίες». Συχνά στο επίκεντρο της προσοχής, είναι ο Πολ Πογκμπά που έχει όμορφα χαρακτηριστικά και γοητεία που ταιριάζει με την εμφάνιση του, και παρότι ο 28χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολουθεί extreme τάσεις στο μαλλί του δεν μπορεί να λείπει από την φετινή 11άδα.

pogba.jpg

Τσίρο Ιμόμπιλε

Η Ιταλία έχει πάντα μερικούς από τους πιο όμορφους ποδοσφαιριστές και ο Ιμόμπιλε είναι ένας από τους πολλούς Ιταλούς που κοσμούν τις οθόνες σας φέτος. Ο 31χρονος παίκτης της Λάτσιο με τα κατάξανθα μαλλιά είναι πάντοτε χαμογελαστός και σίγουρα ξεχωρίζει από το ρόστερ της γειτονικής χώρας.

immobile_1.jpg

Σίμον Κιάερ

Ο 32χρονος γίγαντας της Δανίας με ύψος 1.91 είναι κάτι ανάμεσα σ’ έναν Νορβηγό θεό και ένα γλυκύτατο αγόρι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν, που μπήκε αμέσως στην καρδιά μας για το χαρακτήρα του και έπειτα για την εμφάνιση του. Ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν έχει οδηγήσει την ομάδα του στον ημιτελικό και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να αναβιώσει το παραμύθι όπως στο EURO του 1992.

kjaer.jpg

Μάνουελ Νόιερ

Φυσικά δεν θα μπορούσε από τις «ξανθές» επιλογές μας να λείπει ο Γερμανός τερματοφύλακας με τα διαπεραστικά γαλάζια μάτια. Ετών 35, ύψος 1.93 θα μπορούσε εύκολα να αφήσει την εστία της Μπάγερν Μονάχου και να βρεθεί στην πασαρέλα.

neuer_1.jpg

Γιαν Ζόμερ

Και μιας που πιάσαμε τους τερματοφύλακες οφείλουμε να προσθέσουμε στη λίστα έναν ακόμη που αγωνίζεται στην Bundesliga αλλά για λογαριασμό της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Μελαχρινός με μακριά μαλλιά, στα 32 του κέρδισε τα βλέμματα όλων μετά την απόκρουση του πέναλτι του Εμπαπέ, χάρις στην οποία έστειλε την Ελβετία στα προημιτελικά και τους Γάλλους στο σπίτι τους.

sommer_1.jpg

Πάτρικ Σικ

Ο 25χρoνος Τσέχος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το εθνόσημο και γρήγορα βρέθηκε στο προσκήνιο. Ο ψηλός και καστανός Σικ, με ύψος 1,87, έντονα ζυγωματικά και εκφραστικά μάτια αγωνίζεται επίσης στο γερμανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

schik_1.jpg

Ματάις Ντε Λιχτ

Από τους πιο νεαρούς στην 11άδα μας είναι ο Ολλανδός Ντε Λιχτ της Γιουβέντους που σ’ ένα μήνα κλείνει τα 22! Ο Ματάις είναι ψηλός (1.89), ξανθός... πολύ ξανθός και γαλανομάτης. Σκανδιναβική ομορφιά στο πρόσωπο ενός νεαρού άνδρα που μόλις τον «πάρουν» τα χρόνια θα ανήκει στους πιο γοητευτικούς άνδρες των επόμενων EURO (όταν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα έχουν αποσυρθεί και την θέση τους θα πάρουν οι νέες γενιές).

de_ligt.jpg

Άαρον Ράμσεϊ

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως μέσος στη Γιουβέντους είναι 30 ετών και σίγουρα ιδιαίτερα αρρενωπός, είτε με μούσια είτε χωρίς ο Ράμσεϊ παραμένει όμορφος. Βέβαια τον ακολουθεί μια ιστορία όχι ιδιαίτερη ευχάριστη καθώς του έχουν κολλήσει το προσωνύμιο του χάρου μιας και όποτε σκοράρει κάποιος διάσημος πεθαίνει...

ramsey.jpg

Ρουί Πατρίσιο

O τερματοφύλακας της Πορτογαλίας, Ρουί Πατρίσιο, αγωνίζεται στην Γουλβς και είναι από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό EURO. Σε ηλικία 33 ετών και ύψος 1,89, ο μελαχρινός Πατρίσιο τραβάει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, συμπληρώντας την τριάδα των ωραιότερων γκολκίπερ!


Patricio.jpg

Η 11αδα των βετεράνων ή αλλιώς «all time classic»

Φάμπιο Καναβάρο

O πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής που σύντομα κλείνει τα 48 ακόμη και τώρα είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Θεωρείται από τους καλύτερους αμυντικούς της δεκαετίας του 1990 και του 2000 και ήταν ο νικητής του διαγωνισμού της Χρυσής Μπάλας και του τίτλου του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου το 2006.

cannavaro.jpg

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αν δεν έπαιζε την μπάλα που ξέρουμε θα μπορούσαμε να πούμε πως μπέρδεψε το γήπεδο με την πασαρέλα. Από τους πιο όμορφους, όχι μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά άνδρες γενικότερα που έχει κάψει καρδιές και παραμένει αναλλοίωτος και ας έκλεισε τα 46.

beckham.jpg

Τσάβι Αλόνσο

Ο Ισπανός μέσος που κοντεύει τα 40 είναι από τις πιο μπρουτάλ επιλογές, καστανός με τα χαρακτηριστικά του γένια και το γοητευτικό του βλέμμα έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην «χρυσή» ενδεκάδα.

alonso_2.jpg

Ίκερ Κασίγιας

Αφού μιλάμε για Ισπανούς δεν γίνεται να παραλείψουμε τον γοητευτικότατο Κασίγιας που βρισκόταν για χρόνια κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας. Σίγουρα εκτός από την καρδιά της διάσημης δημοσιογράφου, Σάρα Καρμπονέρο, έκλεψε και χιλιάδες άλλες μιας και δεν γινόταν να τον αγνοήσεις από τη στιγμή που πατούσε στον αγωνιστικό χώρο.

casillas_1.jpg

Λουίς Φίγκο

Παραδίπλα στην Πορτογαλία ο Φίγκο με την πλούσια καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ, αν και με ιδιαίτερο πρόσωπο, έχει μια άγρια ομορφιά που προσέλκυσε πολλές γυναίκες και του έδωσαν μια θέση στην 11άδα.

figo.jpg

Αλεσάντρο Νέστα

Μάλλον από τον Νέστα βγήκε η έκφραση «Λατίνος εραστής»... Ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους αμυντικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το μακρύ μελαχρινό μαλλί του ήταν βασικό χαρακτηριστικό του, ενώ το πρόσωπο του είχε τα τέλεια χαρακτηριστικά και τις σωστές διαστάσεις που θα τον παρομοίαζες με αρχαιοελληνικό άγαλμα.

nesta.jpg

Πάολο Μαλντίνι

Σας είχαμε προετοιμάσει ότι οι Ιταλοί ανέκαθεν ξεχώριζαν, έτσι δεν γίνεται να μην μιλήσουμε για τον Μαλντίνι! Αναδείχθηκε σ’ ένα από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία του αθλήματος, ενώ το 2021 η IFFHS τον συμπεριέλαβε στην καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια, υπέροχο χαμόγελο... υπέροχος Μαλντίνι!

maldini.jpg

Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ

Γεννημένος στο Άμστερνταμ, ο Φαν ντερ Βιλ είναι προϊόν του συστήματος της νεολαίας του Άγιαξ. Μάλιστα το 2010, του απονεμήθηκε το βραβείο Johan Cruyff για το «Young Player of the Year» στην Ολλανδία. Ο μόλις 33 ετών Φαν ντερ Βιλ έκλεισε άδοξα και νωρίς την καριέρα του. Ήταν σίγουρα το άτακτο και κακό παιδί, γεμάτος με τατουάζ και άπειρες θαυμάστριες.

van_der_wiel.jpg

Τελική τριάδα με άρωμα Ελλάδας!

Γιούρκας Σεϊταρίδης, Αντώνης Νικοπολίδης και Γιώργος Σαμαράς

Σίγουρα οι Λατίνοι είχαν την τιμητική τους όμως στην Ελλάδα δεν πάμε πίσω. Η τριπλέτα αυτή έχει μοιράσει πολλά καρδιοχτύπια με τον Αντώνη Νικοπολίδη να ακούει στο όνομα «Τζορτζ Κλούνεϊ» της Ελλάδος.

nikopolidis.jpg

Ο Γιώργος Σαμαράς με σήμα κατατεθέν το μακρύ του μαλλί έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές ως μοντέλο και έχει κερδίσει με τον χαρακτήρα του την αγάπη του κόσμου.

samaras.jpg

Τέλος ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει λατρευτεί από το γυναικείο φύλο για το παρουσιαστικό του αφού τόσο το πρόσωπο του όσο και το σώμα του έχει κάνει πολλές γυναίκες να περιμένουν ένα του πλάνο στο EURO.

seitaridis1.jpg

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης των δυο ενδεκάδων ο αγώνας είναι έτοιμος να αρχίσει. EURO 2020 ή EURO «all time classic»; Ποιος θα είναι ο νικητής;

Ευτυχία Γιαπουτζή

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης