πάμε euro

Κέιν: «Ένας τίτλος με την Αγγλία ξεπερνά οποιαδήποτε επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο»

Κέιν: «Ένας τίτλος με την Αγγλία ξεπερνά οποιαδήποτε επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο»
Την «βαρύτητα» ενός τίτλου με την εθνική Αγγλίας τόνισε ο Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο επιθετικό να αναφέρεται και στο νέο τεχνικό της Τότεναμ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Αγγλία την Τετάρτη (7/7, 22:00), με τα «Τρία Λιοντάρια» να υποδέχονται την Δανία για τα ημιτελικά του EURO 2020, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Wembley. Ενόψει του σημαντικού αγώνα, ο Κέιν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Talk Sport», όπου και τόνισε την σημασία που έχει ένας τίτλος με την Εθνική ομάδα.

«Θα σήμαινε τα πάντα για μένα ένας τίτλος με την εθνική Αγγλίας. Πάντα έλεγα πως κατά τη γνώμη μου ένας τίτλος σε εθνικό επίπεδο ξεπερνάει οποιαδήποτε επιτυχία έχει ένας παίκτης με το σύλλογό του.

Έχει περάσει πολύς καιρός, 55 χρόνια, από τότε που κατακτήσαμε κάτι ως εθνική ομάδα. Το να βάλεις τη σφραγίδα σου στην ιστορία με τέτοιο τρόπο είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσεις ποτέ και έχουμε την ευκαιρία να το πετύχουμε. Θα πρέπει να την αρπάξουμε και με τα δύο χέρια και να μην την αφήσουμε να φύγει», ήταν τα λόγια του Άγγλου επιθετικού.

Παράλληλα τοποθετήθηκε και στην υπογραφή του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ως νέου τεχνικού της ομάδας, για τον οποίο και είπε: «Είναι σπουδαίος προπονητής και έκανε εξαιρετική δουλειά στην Γουλβς καθώς τούς έκανε να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του τουρνουά θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης