πάμε euro

Ισπανία: Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της που το σκορ ανοίγει στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ!

Ισπανία: Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της που το σκορ ανοίγει στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ!

Η «παράδοση» με τα αυτογκόλ στο φετινό EURO καλά κρατεί, με την Ισπανία να μοιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή, η μοναδική ομάδα που έχει βιώσει το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός σε μεγαλύτερο βαθμό από όλες!

Σχετικά Άρθρα

Ένα ακόμη αυτογκόλ σημειώθηκε στο φετινό EURO, στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ευνοημένη από την εν λόγω συγκυρία ήταν η Ισπανία, η οποία είδε τον Ζόρντι Άλμπα να σουτάρει στο 8ο λεπτό, το σουτ του να καταλήγει στο πόδι του Ελβετού, Ζακάρια, την μπάλα να αλλάζει πορεία και την «Φούριας Ρόχας» να παίρνει το προβάδισμα.

Παρόλα αυτά, μόνο εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί το συγκεκριμένο γεγονός στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Και αυτό διότι, οι Ισπανοί συμμετέχουν για τρίτη φορά στην φετινή διοργάνωση σε ματς που επιτυγχάνεται αυτογκόλ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σε μία διοργάνωση, με τις δύο περιπτώσεις εξ’ αυτών η τύχη να της έχει «χαμογελάσει».

Κοινό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων αναμετρήσεων όμως αποτελεί το γεγονός πως το σκορ «άνοιξε» με αυτογκόλ, και πως και στις τρεις περιπτώσεις, το λάθος του αντιπάλου σημειώθηκε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο!

Συνολικά μάλιστα, η Ισπανία έχει συμμετάσχει στο 1/3 τέτοιου είδους αναμετρήσεων (3 στις 9, ενώ έχουν σημειωθεί 10 αυτογκόλ), ενώ εντυπωσιακό είναι πως οι τρεις αυτές αναμετρήσεις είναι διαδοχικές!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης