πάμε euro

Μόντριτς: «Είμαστε επικίνδυνοι για τον καθένα»

Μόντριτς: «Είμαστε επικίνδυνοι για τον καθένα»
O μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Κροατίας – Σκωτίας , Λούκα Μόντριτς, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στους «16», στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους του.
Σχετικά Άρθρα

Η Κροατία επικράτησε με 3-1 της Σκωτίας στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων, για τον 4ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κάτι που είχε σαν συνέπεια να τερματίσει δεύτερη πίσω από την Αγγλία και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «16». Πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Λούκα Μόντριτς που οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην πρόκριση.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της χώρας του ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι και προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. Δεν ήμασταν χαρούμενοι με την απόδοσή μας στα πρώτα δύο παιχνίδια και ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Όταν παίζουμε έτσι, είμαστε επικίνδυνοι για τον καθένα. Δεν φοβόμαστε καμιά ομάδα. Το γκολ σημαίνει πολλά για μένα, αλλά το παιχνίδι μας σημαίνει περισσότερα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος που το γκολ μου βοήθησε αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης