πάμε euro

Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν: «Είμαι καλά, έχω ακόμα να κάνω εξετάσεις»

Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν: «Είμαι καλά, έχω ακόμα να κάνω εξετάσεις»

Το πρωί της Τρίτης ο Κρίστιαν Έρικσεν επικοινώνησε για πρώτη φορά με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω social media, ανέφερε πως αισθάνεται καλά αν και είναι ακόμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, περιμένοντας ακόμα να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις μετά την κατάρρευσή του από καρδιακή ανακοπή στο ματς της Δανίας με την Φινλανδία

Σοκάροντας ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη τη στιγμή που έπεσε μόνος του λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο Κρίστιαν Έρικσεν ευτυχώς είναι ακόμα μαζί μας, σε αυτόν εδώ τον κόσμο. 

Όπως ανέφερε ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Δανίας, «έφυγε» για λίγο από τη ζωή και επέστρεψε με τον απινιδωτή μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο. 

Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, κάνει εξετάσεις από το βράδυ του Σαββάτου, ασφαλώς ακόμα νοσηλεύεται, όμως επικοινωνεί συνεχώς με την οικογένειά του και τους συμπαίκτες του και είναι αρκετά καλά

Το πρωί της Τρίτης έστειλε το πρώτο του μήνυμα προς τον υπόλοιπο κόσμο μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε, γράφοντας: «Ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές σας. Σημαίνει πολλά για εμένα και την οικογένειά μου. Δεδομένων των συνθηκών, είμαι καλά, έχω ακόμα να κάνω εξετάσεις. 

Θα στηρίξω τα παιδιά στα επόμενα ματς». 

Κώστας Ζάλιαρης

Πηγή: england365.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης