πάμε euro

Λάουντρουπ: «Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάλα ο Έρικσεν»

Λάουντρουπ: «Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάλα ο Έρικσεν»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής σχολίασε το σοκαριστικό περιστατικό.
Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο συγκλονίστηκε από το περιστατικό κατά το οποίο ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα της αναμέτρησης της Δανίας με την Φινλανδία.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα αλλά και της Ρεάλ, Μίχαελ Λάουντρουπ, εξέφρασε την άποψη του γι' αυτό το θέμα υποστηρίζοντας πως η UEFA θα έπρεπε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι αφού προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών.

Επιπλέον σχολίασε το χθεσινό περιστατικό με τον Έρικσεν, για τον οποίο ανέφερε πως οι πιθανότητες να τον ξαναδούμε να παίζει είναι ελάχιστες.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρασύρεσαι από το συναίσθημα και δεν έχεις το καθαρό μυαλό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί οριστικά και να αποφασιστεί η τύχη του στη συνέχεια

Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Ας ελπίσουμε ότι ο Κρίστιαν θα είναι καλά. Φοβάμαι ότι ίσως δεν θα τον ξαναδούμε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάουντρουπ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης