πάμε euro

EURO 2020: Δεν θα γονατίζουν πριν τα παιχνίδια οι Κροάτες

EURO 2020: Δεν θα γονατίζουν πριν τα παιχνίδια οι Κροάτες
Την απόφαση να μην γονατίζουν πριν από τα παιχνίδια του Euro 2020 πήραν οι Κροάτες, όπως έκανε γνωστό και η Ομοσπονδία της χώρας.

Η Κροατία ξεκινά τις υποχρεώσεις στο Euro 2020 την Κυριακή (13/6, 16:00) απέναντι στην Αγγλία, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να γνωστοποιεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως οι παίκτες δεν θα γονατίζουν πριν από τον αγώνα. Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, Τόμισλαβ Πάτσακ, τόνισε πως άπαντες στην ομάδα καταδικάζουν κάθε μορφή ρατσισμού, ωστόσο δεν θα επιβάλουν σε κανέναν να γονατίσει.

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας και όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας καταδικάζουν πάντα και παντού οποιαδήποτε μορφή διάκρισης. Σεβόμαστε το δικαίωμα κάθε ατόμου και οργάνωσης να επιλέξει τη στάση του κατά του ρατσισμού. Η κροατική ομοσπονδία σέβεται τη στάση των μελών της εθνικής ομάδας και δεν θα τους επιβάλει την υποχρέωση να γονατίσουν, κάτι το οποίο στην κροατική κουλτούρα δεν είναι σύμβολο της μάχης κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων», ήταν τα λόγια του Πάτσακ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης