πάμε euro

EURO 2020: «Βλέπει» τον Τζακ Γκρίλις σε ρόλo... Λουίς Φίγκο ο Ζοσέ Μουρίνιο

EURO 2020: «Βλέπει» τον Τζακ Γκρίλις σε ρόλo... Λουίς Φίγκο ο Ζοσέ Μουρίνιο

Την άποψή του σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας απέναντι στην Κροατία παρέθεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να «στέκεται» στον Τζακ Γκρίλις και να τον παρομοιάζει με τον Λουίς Φίγκο.

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η αναμέτρηση της Εθνικής Αγγλίας απέναντι στην Κροατία, με τα «Τρία Λιοντάρια» να αντιμετωπίζουν την Τρίτη το βράδυ την ομάδα των Λόβρεν και Μόντριτς, και τον Ζοσέ Μουρίνιο να εκφράζει την άποψή του σχετικά με τα πρόσωπα που θεωρεί καταλληλότερα για να απαρτίσουν την βασική εντεκάδα.

Σημείο αναφοράς παρά ταύτα στον λόγο του αποτέλεσε ο Τζακ Γκρίλις, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εκθειάζει τον τρόπο παιχνιδιού του νυν αρχηγού της Άστον Βίλα, επισημαίνοντας πως του «θυμίζει» τον Λουίς Φίγκο, βασιζόμενος στην τεχνική του κατάρτιση, στον πλουραλισμό των επιλογών του και στις επιθετικές του αρετές.
E3N-q5SWEAglfgL_1.jpg

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι εξαιρετικός όταν αγωνίζεται στα αριστερά. Είναι λίγο δύσκολο να γίνει βέβαια γιατί ο Ράσφορντ μπορεί να αγωνιστεί μόνο εκεί, με αποτέλεσμα ο Γκρίλις να μετακινείται και να χάνει την δυναμική του.

Παρόλα αυτά, κατά την γνώμη μου ο Γκρίλις είναι απίστευτος όταν δημιουργεί. Μου θυμίζει για να είμαι ειλικρινής τον Λουίς Φίγκο. Ο τρόπος που αγωνίζεται, παίρνει πέναλτι και επιτίθεται. Είναι δυναμικός και μου αρέσει πάρα πολύ.»

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης