πάμε euro

Euro 2020: Δεν δέχθηκε την συγγνώμη του Ζιρού ο Μπαπέ

Euro 2020: Δεν δέχθηκε την συγγνώμη του Ζιρού ο Μπαπέ

Ένταση φαίνεται να δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ολιβιέ Ζιρού και τον Κίλιαν Μπαπέ, μετά την ολοκλήρωση του φιλικού της Γαλλίας με την Βουλγαρία, με τον δεύτερο να επιθυμεί να προβεί σε δημόσια τοποθέτηση, και τον Ντεσάν να λειτουργεί σαν «πυροσβέστης».

Σχετικά Άρθρα

Άσχημο χαρακτηρίζεται το κλίμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια της Εθνικής Γαλλίας μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης των «Τρικολόρ» με την Βουλγαρία και την άνετη επικράτησή τους με 3-0.

Αναλυτικότερα, ο πρώτος εν’ ενεργεία σκόρερ της ομάδας, Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος χρειάζεται μόλις 6 τέρματα για να «γράψει ιστορία» με την χώρα του, και να «σπάσει» το ρεκόρ του Τιερί Ανρί, παρά το γεγονός πως σκόραρε δις σε 50 λεπτά παρουσίας, φαίνεται πως παραπονέθηκε στους συμπαίκτες του, για την ελλιπή τροφοδότηση που στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Άμεση συνέπεια των παραπόνων που έκανε αποτέλεσε η αντίδραση του Κίλιαν Μπαπέ, με τον Γάλλο να απαντά στον Ζιρού και να επιθυμεί να τοποθετηθεί και δημόσια, όντας οργισμένος για την συζήτηση που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Παρόλα αυτά, κάπου εκεί παρενέβη ο Ντιντιέ Ντεσάν, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, να απαγορεύει τέτοιου είδους κινήσεις, και να ηρεμεί τα πνεύματα, αξιοποιώντας τον διάλογο. Μένει να δούμε ποιο θα είναι το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Γαλλίας, στην επικείμενη πρώτη αγωνιστική της ομάδας,  την Τρίτη το βράδυ, απέναντι στην Γερμανία

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης