Basket Talk

Νέα Ζηλανδία: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ουέμπστερ γιατί δεν εμβολιάστηκε!

Νέα Ζηλανδία: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ουέμπστερ γιατί δεν εμβολιάστηκε!

Ο Τάι Ουέμπστερ δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τη φανέλα των New Zealand Breakers για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, καθώς η ομάδα αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του λόγω της... αποχής του από το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Σχετικά Άρθρα

Τα παραδείγματα αθλητών που αρνούνται να εμβολιαστούν αυξάνονται και το φαινόμενο αυτό έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά και στη Νέα Ζηλανδία. Ο λόγος για τον αστέρα των New Zealand Breakers, Τάι Ουέμπστερ, ο οποίος είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της Νέας Ζηλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019.

Ο άλλοτε παίκτης της Γαλατασαράι επέστρεψε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του την περσινή σεζόν, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί. Η ομάδα του ανακοίνωσε ότι λύθηκε το συμβόλαιό του από κοινού, λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί. Στο NBL έχει επιβληθεί απαραίτητο για όλους τους αθλητές να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19, ώστε να ξεκινήσει ομαλά στις 18 Νοεμβρίου.

Στον σύλλογο γνώριζαν για την αρνητική θέση του Ουέμπστερ όμως περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως αλλάξει στάση. Την Δευτέρα (20/9) επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του και πλέον αναμένεται να δούμε που θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής γκαρντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης