Basket Talk

Ηρακλής: Χωρίς τρεις απέναντι στο Μαρούσι

Ηρακλής: Χωρίς τρεις απέναντι στο Μαρούσι
Με προβλήματα οικονομικής φύσεως μπαίνει σε διαδικασία επίσημων υποχρεώσεων, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ο Ηρακλής.

Ο «Γηραιός» ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο (19/9), εκτός έδρας, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου, το Μαρούσι (17:00), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μην έχει στα πλάνα του τους Γιάννη Κουζέλογλου, Μάικλ Φίνκε, Ράιαν Τέιλορ.

Οι τρεις παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, με τους Αμερικανούς να κάνουν αποχή, διότι δεν τους καταβλήθηκε δόση συμβολαίου και τον Έλληνα φόργουορντ να έχει, επίσης, οικονομικό ζήτημα που αφορά στη δέσμευσή του με την ομάδα.

Για την αναμέτρηση με το Μαρούσι τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο βοηθός προπονητή του Ηρακλή, Παντελής Μπούτσκος, τονίζοντας: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οφείλουμε να μην εστιάσουμε στα προβλήματα, να συσπειρωθούμε και να κάνουμε το καθήκον μας. Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα, που έχει βρει τη χημεία του νωρίς. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να πετύχει σημαντικές νίκες στο θεσμό, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ. Οφείλουμε να επιβληθούμε, με την αθλητικότητά μας στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα στην επίθεση».

Την αποστολή των «κυανόλευκων» για το ματς απαρτίζουν οι καλαθοσφαιριστές: Γούλριτζ, Σκορδίλης, Αγραβάνης, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Ντάγκλας, Τέρνερ, Παπαδάκης, Λιντς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης