Basket Talk

Εκκολαπτόμενοι... Καμπάσο βάζουν πλώρη να μοιάσουν στο είδωλό τους!

Εκκολαπτόμενοι... Καμπάσο βάζουν πλώρη να μοιάσουν στο είδωλό τους!
Ο Φακούντο Καμπάσο πρωταγωνιστεί στο ΝΒΑ και... εμπνέει την ομάδα από όπου ξεκίνησε ο ίδιος, ώστε να δημιουργήσει τους επόμενους ομοίους του που θα αγωνίζονται με κοινές φανέλες!

Ο Φακούντο Καμπάσο θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στα γήπεδα του ΝΒΑ, ενώ απολαμβάνει τα όσα γίνονται στη χώρα του, ως φόρος τιμής στο πρόσωπό του! Η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία ο Αργεντίνος άσος, «Club Municipal», εμπνεύστηκε από τον ίδιο και τους Ντένβερ Νάγκετς.

Βλέποντας, λοιπόν, τη φανέλα της City Edition για το 2021/22 διαμόρφωσαν και την εμφάνισή τους σε αυτά τα δεδομένα. Το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα, με τα βουνά του Κολοράντο και τη σημαία της διαφορετικότητας δεν θα παρουσιάζεται αποκλειστικά στα… σαλόνια του ΝΒΑ. Ταυτοχρόνως, θα εκπροσωπείται στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής αναγράφοντας το «El Muni» ως συντομογραφία της ομάδας της Κόρδοβα!

Η αναγνώριση της προσφοράς του Καμπάσο ως παίκτη των Ντένβερ Νάγκετς και της Εθνικής Αργεντινής, έθεσε την αφετηρία της από τη στιγμή που το Δημοτικό Στάδιο της γενέτειράς του πήρε το όνομά του. Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ικανοποιητικό σε όσους θέλησαν να τον ευχαριστήσουν και για τον λόγο αυτό, τον χρησιμοποίησαν ως έμπνευση για τη νέα τους φανέλα.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας: «Όλα ξεκίνησαν επειδή κυριολεκτικά δεν είχαμε εμφανίσεις για τη νέα σεζόν. Τότε προέκυψε η ιδέα να φτιάξουμε μία καινούργια... Επειδή αρκετοί από εμάς είμαστε φίλοι ή αγωνιστήκαμε παλαιότερα ως αντίπαλοι με τον Καμπάσο, πήραμε την πρωτοβουλία μετά από μία προπόνηση και ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία για να τιμήσουμε τον «Faku»».

Το εγχείρημα αυτό, έλαβε και περαιτέρω προεκτάσεις, αφού τα ίδια σχέδια στις φανέλες, θα έχουν και οι ακαδημίες της Municipal, στην ίδια ηλικία που αγωνίστηκε και ο… μικρός Καμπάσο!

Σε ολόκληρη τη διαδικασία της παρουσίασης ο 30χρονος πόιντ γκαρντ ήταν «παρών» μέσω βιντεοκλήσης, με τον ενθουσιασμό του να μην μπορεί να κρυφτεί και να ευχαριστεί κάθε έναν ξεχωριστά για την κίνησή τους. Κατά αυτόν τον τρόπο η… παλιοπαρέα της Municipal, με τον «Manu», τον «Koki», τον «Tato» και όλους όσοι συνέδεαν την ομάδα που μυήθηκε στο μπάσκετ ο Καμπάσο παραμένει ενωμένη, ακόμη και πολλοί από αυτούς έχουν ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο!

605ebd36e7b11_1004x565.jpg

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης