Basket Talk

Ανοίγει τα χαρτιά του για την ΕΟΚ ο Λιόλιος στις 27/9: «Δέχθηκα λάσπη, δεν απάντησα στα ψεύδη»

Ανοίγει τα χαρτιά του για την ΕΟΚ ο Λιόλιος στις 27/9: «Δέχθηκα λάσπη, δεν απάντησα στα ψεύδη»
Εφ όλης της ύλης συνέντευξη για τα θέματα που αφορούν στην Ομοσπονδία, τις πρώτες του αποφάσεις, τον σχεδιασμό πρωταθλημάτων, διαιτησίας, Εθνικών ομάδων και πολλά άλλα θα δώσει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος όπως αποκάλυψε χθες σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο κ.Λιόλιος στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναφερθεί σε κανένα θέμα που άπτεται της επόμενης μέρας στην Ομοσπονδία σχολίασε πως «η μακρά εκλογική διαδικασία κούρασε τους πάντες, όχι μόνο τους υποψήφιους και τους φιλάθλους αλλά το ίδιο το μπάσκετ», χαρακτήρισε τη διοίκηση Πρωτοδικείου ως το «χειρότερο κομμάτι» της διαδικασίας και πρόσθεσε.

«Η προεκλογική περίοδος άφησε κηλίδες, λεκέδες σε όλους μας. Δίχασε αρκετά γιατί βρέθηκαν αντίπαλοι παίκτες, παράγοντες, προπονητές, δημοσιογράφοι ενώ θα έπρεπε όλοι να είναι στην ίδια ομάδα», είπε και πρόσθεσε: «Δέχθηκα πολύ πίεση και λάσπη. Διάβασα και άκουσα ψεύδη για το πρόσωπό μου αλλά δεν απάντησα σε τίποτα και σε κανέναν», παραδέχθηκε και κατέληξε λέγοντας:

«Η Ομοσπονδία του μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη στη χώρα και δεν είναι… εύκολη στη διαχείρισή της αλλά για αυτό την αναλάβαμε. Από τους δημοσιογράφους θέλω την κριτική τους, να είναι αυστηροί μαζί μου όχι όμως με το μπάσκετ το οποίο δεν πρέπει να το πυροβολούμε στα πόδια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης